Nieuw

Twee illegale immigranten probeerden vrouw in bezit van bruine band karate aan te vallen – en werden vernederd

Kelly Soutar.

Verenigd Koninkrijk – Bruine band houdster Kelly Soutar werd op weg naar huis van een nachtclub in Forfar, Scotland, gevolgd en aangevallen door twee illegale immigranten. De mannen, Shehab Smekramuddin en Mohammad Islam werden zwaar vernederd en eindigden in de gevangenis.

Eilidh Robertson, officier van justitie van de rechtbank van Dundee, vertelde de jury dat mevrouw Soutar “heeft toegegeven dat ze een van de mannen had geslagen – hem in zijn ballen heeft geschopt”‘ om zich te bevrijden van de aanvallers, die haar met het gezicht naar beneden op de grond vasthielden.

De lasser en de bruine band karateka zei dat haar zelfverdedigingstraining automatisch in werking trad en haar liet toestaan het duo te schoppen, slaan, en kopstoten alvorens weg te gaan.

“Spiergeheugen nam de overhand en mijn lichaam reageerde gewoon van zelf”.

Het duo werd elk tot drie jaar gevangenisstraf veroordeeld en wordt nu geconfronteerd met deportatie naar hun geboorteland Bangladesh wanneer hun straffen zijn uitgezeten.

Mevrouw Soutar hoopt dat haar verhaal andere vrouwen zal aanmoedigen om zelfverdedigingscursussen te volgen zodat ze veilig kunnen zijn.

Bron:

https://voiceofeurope.com/2018/05/uk-two-illegal-immigrants-try-to-attack-woman-who-holds-a-brown-belt-in-karate-and-get-humiliated/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.000 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6675 Articles)
Journalistiek zou onaangenaam moeten zijn, een streven waar wij graag aan voldoen. Ai, ai, ai.

5 Comments on Twee illegale immigranten probeerden vrouw in bezit van bruine band karate aan te vallen – en werden vernederd

 1. Fransdo // mei 22, 2018 om 09:13 //

  Ik heb één vraag bij deze laffe daad: hoe kun je een man zonder ballen voor zijn ballen schoppen?

  Liked by 1 persoon

 2. Marie // mei 22, 2018 om 09:49 //

  ” Heeft toegegeven dat ze een van de mannen had geslagen ” , en ” haar spiergeheugen trad in werking “. Krijg nou wat . Dit lijkt op een verontschuldiging dat ze zich niet heeft laten verkrachten.
  Dit is of krankjorem taalgebruik van die officier van justitie, of zeer onterecht schuldbesef van een door-geindoctrineerde vrouw.
  Van mij had ze dit schorem permanent mogen uitschakelen.

  Like

 3. templars2017 // mei 22, 2018 om 12:21 //

  Pak rammel krijgen van een vrouw ,als moslim, de schande is niet te overzien, hopelijk gaan ze het in hun thuisland niet te weten komen ……………….

  Like

 4. skeeter // mei 22, 2018 om 18:52 //

  vredelievende rohingya?

  Like

 5. Fransdo // mei 22, 2018 om 20:09 //

  @Marie, tja, zo ver zijn ze in Engeland al en het is bezig over te waaien. Het is hier al zo ver dat als je met een auto op mensen inrijdt of er een paar neersteekt dan ben je al snel een verward iemand met vermoedelijk een bloedsuikertekort.

  Waar gaat het in godsnaam heen met dit land? Oh sorry moslims, ik bedoelde natuurlijk in Allahs naam.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s