Nieuw

Stilte rond het akkoord van Marrakesh

photoshop

Theo Francken, Jan Jambon en Didier Reynders waren op 2 mei in Marrakesh. Ze vertegenwoordigden daar de Belgische regering op een top over immigratie waaraan een zestigtal Europese en Afrikaanse landen deelnamen. Als conclusie van de top werd een Politieke Verklaring van Marrakesh goedgekeurd, als onderdeel van het ‘Rabat-proces’, de zogenaamde dialoog over migratie en ontwikkeling.

Niemand in Vlaanderen heeft daar iets over gelezen in de krant, gezien op televisie of gehoord op de radio. Theo Francken, die normaal sneller tweet dan zijn schaduw, zweeg deze keer in alle talen. In die Verklaring van Marrakesh staan nochtans een aantal zeer interessante zaken.

Tom van Grieken, Doorbraak >>

Zie ook:

Vorige week werd bij de geheime Verklaring van Marrakesh Nederland weggegeven aan Afrika

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.000 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (8997 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

4 Comments on Stilte rond het akkoord van Marrakesh

 1. Nee natuurlijk hoor je daar niet over. De meerderheid van de bevolking krijgt het pas door wanneer ze wakker worden en merken dat er een neger bij ze in woont.

  Like

 2. templars2017 // mei 22, 2018 om 20:01 //

  Denkt er iemand nu echt dat ze het gaan bekend maken? Als dit uitgevoerd wordt dan gaat het een ramp worden ,veel en veel erger dan wat we er van denken ,als we het al weten uiteraard ,want het wordt niet bekend gemaakt………

  Like

 3. templars2017 // mei 22, 2018 om 20:05 //

  Hier de volledige tekst(engelstalig) wat op 2 mei 2018 ondertekend is geworden……
  https://www.gov.mt/en/Government/Press%20Releases/Documents/pr180978a.pdf

  Like

 4. rotsus1958 // mei 23, 2018 om 11:42 //

  Tja, een volk krijgt wat het verdient……en maar faceboeken, netflixen, computerspelletjes met een zak chips op de ballentent, fles bier in de hand enz enz. en natuurlijk binnenkort weer vakantie op een strandje in Spanje tussen nog 100.000 mensen waarbij dan op 14 dagen anderhalve maandloon er door heen wordt gedraaid en dan natuurlijk weer terug de bank op…..en KLAGEN en ZANIKEN en SCHELDEN op Rutte en zijn 40 rovers die dit dan NATUURLIJK gretig leest en er gelijk iets aan gaat doen……..of misschien toch niet……??!!

  Mooi volk toch, dat donkergemengde Afroneanderlandervolk………….maar, heb me laten vertellen dat hiermee ook het IQ daalt naar een acceptabel niveau zodat dit geklaag vanzelf ophoud te bestaan.

  Moet eerlijk zeggen dat psycho Prutte dit zonder veel kleerscheuren voor elkaar begint te krijgen.
  Begin respect te krijgen voor die geweldige man!!

  Gladiator

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s