Nieuw

Ramadan razernij – al 100 doden in de eerste week

Gematigde moslims hebben in de eerste zeven dagen van de heiligste maand ten minste 99 mensen afgeslacht en een veelvoud verwond, de ramadan, een tijd waarin sommige aanhangers van de islam jihad en martelaarschap bijzonder heroïsch vinden en in het paradijs worden beloond.

In Nederland liet de gematigde GroenLinkse moslim Tofik Dibi weten dat de islam een absoluut vredige ideologie is en dat hij zijn integratie succesvol afgerond heeft.

De narco-jihadisten van de Taliban die al sinds de jaren 80 opereren onder opperbevel van de CIA en de laatste 17 jaar onder auspiciën van de NAVO waren verantwoordelijk voor de bloedigste aanslag afgelopen vrijdag, de heiligste dag van de week voor moslims, bij een aanval op een cricket toernooi dat de toepasselijke naam de ‘Ramadan-Cup’ heeft vielen 8 doden en 55 gewonden.

De eerste dag van ramadan werd afgetrapt met 6 aanslagen, 12 doden en 30 gewonden. Afgelopen vrijdag vielen er in totaal 26 doden en 69 gewonden.

Als allah’s besnedelingen nog kans willen maken om een record te vestigen zullen ze wel hun luie reet van het moskeetapijt op moeten tillen, want ze liggen bepaald niet op schema. In 2016 bestreden ze de bevolkingsgroei nog met 1850 doden in 238 aanslagen, in 2017 liepen ze al behoorlijk achter met slechts 1595 doden in 174 aanslagen. En ramadan 2018 lijkt op een fiasco uit te draaien als ze dit tempo aanhouden.

Alle cijfers komen van https://thereligionofpeace.com/

Alle aanslagen van ramadan 2018 op een rijtje volgens Breitbart (gedocumenteerd t/m dag 3):

May 17—Farah, Afghanistan—Taliban kills three foreign engineers.
May 17—Kashmir, India—Terrorists kidnap, slit throat of 23-year-old man after Indian government declares first Ramadan ceasefire in 18 years.
May 17—Borno, Nigeria—Suspected Boko Haram jihadists detonated a bomb at camp for people displaced by insurgency, killing four and wounding 14.
May 17—Khyber Pakhtunkhwa, Pakistan — Jamaat-ul-Ahrar (JuA) terrorist group claims responsibility for a suicide bombing that kills one and injures 14.
May 17—North Sinai, Egypt — Sunni hardliners bombed an area, killing one and injuring another.
May 17—Uruzgan, Afghanistan — Taliban kill two civilians.
May 18—Raqqa, Syria — Leftover Islamic State (ISIS/ISIL) improvised explosive device (IED) kills two civilians.
May 18—Diyala, Iraq — Suspected ISIS terrorist are behind a bomb blast that kills one and wounds another.
May 18 —Kirkuk, Iraq — Suspected ISIS terrorists kill a member of Kurdish Kakayi minority group with IED.
May 18—Kandahar, Afghanistan — Taliban attacked police security posts, killing five police officers and wounding six others.
May 18—Ghani, Afghanistan — Taliban attacked remote Ajristan district, killing nine security forces and wounding seven others.
May 18—Nangarhar, Afghanistan — Suspected Islamic State terrorists attacked “Ramadan Cup” cricket tournament in Jalalabad, the capital of the group’s stronghold, killing eight and wounding 55.
May 19—Chechnya, Russia — Islamic State claimed responsibility for an attack at church that kills two police officers and a worshipper and also wounds another police officer.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.110 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10031 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

1 Comment on Ramadan razernij – al 100 doden in de eerste week

  1. Dat ze niet “op koers “liggen geeft niet , maar wat niet is kan nog komen ,het is goed mogelijk dat er in Europa nog een deel gaan gebeuren ,wij komen voorlopig nog niet voor in de lijst…..van dag 3

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s