Nieuw

Noorse politie jaagt tijdens nationale feestdag op ballonnen – de groenen willen een landelijk verbod

Pixabay.

De Dag van de Noorse grondwet is de grootste nationale feestdag van het land. Nadat er een verbod was uitgevaardigd op heliumballonnen tijdens de vieringen in verschillende Noorse steden, was de politie druk bezig met het jagen en vernietigen ervan.

Politiewoordvoerder Tor Jøkling uit Oslo vertelt mediakanaal VG:

– Er waren vijf tot zes voorvallen gedurende die dag in Oslo en Bærum waarin we ballonnen in beslag namen of ter plekke vernietigden. Sommige ballonverkopers weigerden blijkbaar om het verbod te accepteren, terwijl anderen net besloten om een kans te wagen.

Naast Oslo verboden 28 andere gemeenten de kleurrijke heliumballonnen vanwege ‘milieukwesties’.

Vorige maand heeft de politicus Rasmus Hansson van de Groene Partij reeds aan omroep NRK verteld: “De meeste mensen houden niet van vliegend plastic rotzooi. Het zou voor elke partij krankzinnig zijn om een dergelijk voorstel niet te steunen.

De Groene Partij kondigde aan een landelijk verbod te willen en zal daar ook op aandringen.

Bron:

https://voiceofeurope.com/2018/05/norwegian-police-hunt-for-helium-balloons-during-national-day-celebrations-greens-want-nationwide-ban/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.110 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7706 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

4 Comments on Noorse politie jaagt tijdens nationale feestdag op ballonnen – de groenen willen een landelijk verbod

 1. templars2017 // mei 22, 2018 om 21:05 //

  De groene dictatuur, die kwibussen verbazen toch iedere keer ….
  Een verbod op heliumballonnen ,waar halen ze het ,wat is het volgende?????

  Zogezegd omdat de meeste mensen geen vliegend plastiek wensen ,wie dan ? dus geen ballonnen meer op festiviteiten de groene führer heeft het zo gezegd…..Die groene kloothommels gaan telkens een stap verder ,is het niet in hun milieu waanzin dan is het op vlak van (on)verdraagzaamheid , een klein voorbeeld ,waarom hebben ze zoveel over om de moslims te omarmen en iedereen er toe te verplichten hetzelfde te doen? Wel die zandvlooien gebruiken geen toiletpapier dus zijn ze groener dan wij beschaafde blanken,dat die hand die ze gebruiken vol met viezigheid hangt dat doet er niet toe.
  net zo als de lgbt bende ,die produceren geen kinderen ,dus geen vermeerdering van de ecologische voetafdruk dus beter voor het milieu ,dat daardoor hun eigen leven in het gedrang komt op termijn doet er niet toe.
  De groenen ,doctrine van de waanzin ,en ze zijn niet alleen ,jammer genoeg………

  Like

 2. Heeft Durex al gereageerd?

  Like

 3. Helemaal koekoek // mei 23, 2018 om 07:28 //

  Of ze niets anders te doen hebben rare jongens die groenen.
  Koekoek

  Like

 4. trebor2110 // mei 23, 2018 om 08:58 //

  De plastic ballonnen of de helium ballonnen (met aluminium laag) komen wel in de natuur terecht dus ik geef ze gelijk , je heb ook al milieuvriendelijke ballonnen maar die zijn iets duurder .

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s