Nieuw

Jihadisten naar huis na ministraf – in Nederland vrije mannen

Reda poseerde in IS-gebied met zware wapens.

Door: Silvan van Dchoonhoven

LEIDEN – De politie in Leiden let extra op in de buurt van Syriëganger Reda Nidalha. Hij en zijn Utrechtse strijdmakker Oussama A. zijn in Turkije na twee jaar cel voorlopig vrijgelaten en staan op het punt om terug naar huis te komen. Op internet circuleren nu al doodsbedreigingen.

Reda heeft in Turkije zes jaar en drie maanden gevangenisstraf gekregen, maar het hoger beroep gaat waarschijnlijk zo lang duren dat hij op vrije voeten is gesteld. Hij mag naar Nederland en het is de vraag of het ooit tot een nieuwe veroordeling komt. Reda en Oussama hebben zo’n anderhalf jaar in voorarrest gezeten.

Lees verder:

https://www.telegraaf.nl/nieuws/2064765/jihadisten-naar-huis-na-ministraf

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.072 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7494 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

3 Comments on Jihadisten naar huis na ministraf – in Nederland vrije mannen

 1. Duchesne // mei 22, 2018 om 09:04 //

  Het is duidelijk dat de Nederlandse regering IS steunt, dat moordenaars en verkrachters van de Islamtische sekte buiten echter vervolging vallen en een kans krijgen opnieuw terreur te plegen.

  Dit is eenncomplete schoffering van alles waar mijn land ooit voor stond en vele mensen zijn gestorven. We zijn een toevluchtsoord voor moordlustige zwakzinningen geworden.

  Ik weet genoeg, het terughalen van dit tuig door ons eigen tuig is de druppel.

  De toekomst, met dank aan verraders die we regering noemen.

  ‘Verkeersruzie eindigd in onthoofding. Ex IS strijder voelde zich beledigd toen vrouw niet wilde stoppen voor seks en reed haar klem. Daarna trok hij de 20 jarige leerling tandarts assistente uit haar wagen en trokhaar kleren los. Toen de vrouw zich asnog verzette sloeg hij haar hoofd af en nam alsnog zijn buit tot zich….Politie doet onderzoek en vraagt mensen eventuele filmpjes in te leveren. De advocaat van de ex IS strijder heeft al laten weten tot vervolging over te gaan van eventuele filmers wegens schending van de privacy van zijn clieent.”

  “Utrechtse peuterspeelzaal bloedbad. Een verwarde man met PTTS werd door zijn lage bloedsuiker spiegel plotseling slachtoffer van een psychose en richtte met een kapmes op peuterspeelzaal het dolfijntje een bloedbad aan. Alle peuters werden onthoofd en de opvangjuffrouw kwam dankzij haar hoofddoek met de schrik vrij. De man is aangehouden en zal een behandeling krijgen voor zijn probleem. De overheid heeft als compensatie voor de slachtoffers de belasting op de begrafeniskosten in dit geval naar het lagere btw tarief gezet.”

  Like

 2. Een zeer reëel scenario binnen afzienbare tijd…..

  Like

 3. Duchesne // mei 22, 2018 om 09:55 //

  Het zou in ieders belang zijn als foto’s, namen en adressen van deze lui overal op internet te vinden waren, voor het geval ze solliciteren op een baan waarvoor een VOG nodig is en de dienstdoende ambtenaar aan het slapen is…..burgerwaakzaamheid…

  Solliciteren ??? Haha, grapje !

  Anoniemiteit via de privacy wetgeving is de door de overheid geschonken camouflage voor zowel pedofielen als terroristen, waarbij het wetgevende parlement heeft afgewogen dat mensen levens minder van belang zijn dan de macht van staat en de mogelijkheid tot stelen van de bevolking.

  Ik ben ernstig benieuwd hoeveel Originele Nederlanders willen emigreren, voor velen is het financieel onmogelijk en deze groepis veroordeeld tot buigen en sterven, of vechten en misschien leven.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s