Nieuw

Hongarije waarschuwt dat Europa zijn identiteit verliest – islam penetreert zonder verzet

Foto: Hongarije, Boedapest, parlementsgebouw.

De Hongaarse vice-premier Zsolt Semjen heeft gewaarschuwd dat de islam Europa binnendringt zonder dat er enige sprake van weerstand is, terwijl het christendom en de nationale identiteit verdwijnen.

Semjen, die leiding geeft aan de christen-democratische Volkspartij (KDNP) en in het Hongaarse parlement partner is van de Fidesz-partij van premier Viktor Orbán, maakte de opmerking tijdens een grootschalige pelgrimstocht in Csiksomlyo (Sumuleu Ciuc) in Transsylvanië, Roemenië, waar een grote minderheid etnische Hongaren woont.

– Heel veel Hongaren, ongeacht hun religieuze gezindheid, komen hier van jaar tot jaar bijeen om zich te versterken in hun nationale identiteit en christelijke missie, vertelde hij de verzamelde menigten.

– Deze pelgrimstocht draagt daarom de boodschap in zich dat Europa alleen kan overleven als het het christendom en zijn identiteit behoudt, als de Europese naties trots zijn op hun nationale identiteit, voegde hij eraan toe.

Premier Orbán heeft al eerder beloofd dat zijn regering – tot grote verbijstering van het Europese politieke establishment en het netwerk van door George Soros gefinancierde organisaties die zich verzetten tegen zijn strenge grensbeleid – zal proberen het land om te vormen tot “een 21e eeuw christelijke democratie”, in plaats van “te proberen een liberale democratie te vestigen die aan de grond is gelopen”.

Voorafgaand aan de verkiezingen waarschuwde hij dat “het grootste gevaar dat Europa vandaag de dag bedreigt, het onverschillige stilzwijgen is van de Europese elite, die hun christelijke wortels afzweert, ondanks het feit dat het lot van christenen in het Midden-Oosten hen zou moeten wakker schudden. door het feit dat wat er daar gebeurd is, hoe ongelooflijk het ook mag lijken, ons ook zou kunnen overkomen”.

Hij richtte zich op groepen onder “de intellectuele en politieke leiders van Europa, die een gemengde samenleving willen creëren die de culturele en etnische identiteit van het continent en het christelijke karakter binnen enkele generaties volledig zal veranderen”, en zegde toe zich daartegen te zullen verzetten.

– Europa is voor ons een christelijk continent en dat willen we graag zo houden, en hoewel we het misschien niet allemaal kunnen behouden, willen we op zijn minst het kleine stukje ervan redden dat de Goede God aan de Hongaren heeft toevertrouwd, zei hij.

Bron:

Semjen: Europe must preserve its identity

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.176 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8202 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

6 Comments on Hongarije waarschuwt dat Europa zijn identiteit verliest – islam penetreert zonder verzet

 1. scherpschutter1943 // mei 22, 2018 om 10:00 //

  Politici die het gevaar van de islamisering niet zien of willen zien, beseffen niet dat zij straks, als de islam met geweld de overhand heeft gekregen in europa, zij als eerste aan de beurt zijn om het schavot te betreden waarop hun kop wordt afgehakt. Islamitische leiders dulden namelijk niemand naast zich. Islamitische leiders hebben intense minachting voor christelijke- en seculiere politici die zonder slag of stoot hun land en volk overleveren aan de vijand. Zij hebben respect voor vijanden die met het geweer in de hand ten koste van alles hun grondgebied verdedigen.

  Like

 2. Piet Karbiet // mei 22, 2018 om 12:46 //

  Moehaa, ja vraag maar aan de communisten en socialisten in Iran hoe divers en inclusief hun Iand is geworden na de islamitische coup in 1979.

  Like

 3. Multicul en diversiteit is de dood in de pot.

  Like

 4. MoslimMolen // mei 22, 2018 om 15:34 //

  Kijk:
  Zie hier een wakker land zonder lafbekken.
  Wat een verademing.

  Like

 5. shiva // mei 22, 2018 om 19:16 //

  Hongarije een land wat snapt dat als je 1.000.000 profiteurs je land naar binnen lokt met gratis geld en huisvesting en waarvan 3% gaat werken en 97% gaat lopen feestvieren op kosten van het belastinggeld van de werkende bevolking, dat je dan richting afvoerputje gaat

  Like

 6. Republikein // mei 23, 2018 om 02:36 //

  We zijn decadent geworden.
  Ikkuh? nee joh!
  Cultuurkanker.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s