Nieuw

Gemaskeerde mannen met AK47’s beschoten jongeren in Marseille – leidde tot vuurgevechten met de Franse politie

Ak-47. Pixabay.

Een groep gemaskeerde mannen in drie auto’s hebben met AK47’s op jongeren geschoten in Marseille in Zuid-Frankrijk, meldt Daily Mail. Van een persoon wordt gezegd dat hij “licht gewond” is geraakt bij de aanval die om 17 uur in het multiculturele centrum van de stad plaatsvond.

Na de aanval vond een schietpartij plaats tussen de Franse politie en de gewapende mannen. De politie trof een van de ramen van de auto, maar de auto ontsnapte. Onderzoekers vonden op de plaats van het delict 9 mm en 7,62 mm hulsen, wat aangeeft dat er ook handvuurwapens werden gebruikt.

Er is een veiligheidszone ingesteld en Christophe Reynaud van de politie van Marseille zei dat een persoon met een pistoolkolf was geslagen en een lichte verwonding had opgelopen. Reynaud sloot terrorisme uit als motief en zei dat de schietpartij waarschijnlijk drugsgerelateerd zou zijn.

De daders zijn nog niet gearresteerd.

Dit is de tweede schietpartij in een paar weken in Marseille. Vorige maand raakte een man van in de dertig ernstig gewond bij een schietpartij buiten een restaurant in het centrum van Marseille. Het slachtoffer werd meerdere keren geraakt nadat twee daders het vuur openden toen hij iets in een bar dronk. Volgens France TV verkeerde hij in een “ernstige situatie”.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.000 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6675 Articles)
Journalistiek zou onaangenaam moeten zijn, een streven waar wij graag aan voldoen. Ai, ai, ai.

1 Comment on Gemaskeerde mannen met AK47’s beschoten jongeren in Marseille – leidde tot vuurgevechten met de Franse politie

  1. Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s