Nieuw

Ethnic Genetic Interests

Foto: Ter illustratie. CC0 Creative Commons

Racially-conscious whites are often frustrated that people of European descent do not understand a simple fact that others take for granted: that it is normal for an ethnic group or race to want to survive and to avoid displacement by others.

Unlike people of other races, whites seem to demand some kind of objective, rather than subjective, reasons for survival. Activists have long hoped a respected academic would offer an objective, scientific justification for the defense by whites of their own ethno-racial interests. The wait is over. Dr. Frank Salter of the Max Planck Society has published just such a justification in the peer-reviewed journal Population and Environment (Vol. 24, No. 2, November 2002, pages 111-140). I believe Dr. Salter’s tour-de-force, “Estimating Ethnic Genetic Interests: Is it Adaptive to Resist Replacement Migration?”, is the single most important recent intellectual contribution to ethno-racial studies.

“Mainstream” discussions about immigration usually consider only secondary questions such as economics, crime, culture, etc. They ignore the ultimate interest of a people: genetic continuity, which is the focus of Dr. Salter’s paper. In the very first sentence he asks the central question: “Does ethnic competition over territory pay off in terms of reproductive fitness?”

AmRen >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.110 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10031 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

1 Comment on Ethnic Genetic Interests

  1. Duchesne // mei 22, 2018 om 15:29 //

    Geforceerd samenleven is per definitie niet werkbaar, en het ontkennen van de eigen waarde en soort is eigenlijk vragen om dood te mogen maar zelf niet het lef hebben dat te doen.
    Waarom blijven al die mafklappers het milieu met zichzelf vervuilen…..

    Liked by 1 persoon

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s