Nieuw

De toekomst, met dank aan verraders die we regering noemen

© Videogame Halo 5

Door: Duchesne

“Verkeersruzie eindigt in onthoofding. Ex IS strijder voelde zich beledigd toen vrouw niet wilde stoppen voor seks en reed haar klem. Daarna trok hij de 20 jarige leerling tandarts assistente uit haar wagen en trok haar kleren los. Toen de vrouw zich alsnog verzette sloeg hij haar hoofd af en nam alsnog zijn buit tot zich… Politie doet onderzoek en vraagt mensen eventuele filmpjes in te leveren. De advocaat van de ex IS strijder heeft al laten weten tot vervolging over te gaan van eventuele filmers wegens schending van de privacy van zijn cliënt.”

“Utrechtse peuterspeelzaal bloedbad. Een verwarde man met PTTS werd door zijn lage bloedsuikerspiegel plotseling slachtoffer van een psychose en richtte met een kapmes op peuterspeelzaal het Dolfijntje een bloedbad aan. Alle peuters werden onthoofd en de opvangjuffrouw kwam dankzij haar hoofddoek met de schrik vrij. De man is aangehouden en zal een behandeling krijgen voor zijn probleem. De overheid heeft als compensatie voor de slachtoffers de belasting op de begrafeniskosten in dit geval naar het lagere btw tarief gezet.”

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.110 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7706 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

6 Comments on De toekomst, met dank aan verraders die we regering noemen

 1. scherpschutter1943 // mei 22, 2018 om 09:53 //

  Dit is de huiveringwekkende toekomst die ons , zonder enige twijfel, te wachten staat. Met dank aan Rutte c.s.

  Like

 2. Gelukkig mochten de kleintjes van de andere peuterkliko’s daarna een zwart hoofddoekje uitzoeken en kregen ze als potentiële uitlokkers liefdevol een suikercursus van de bekeerde Robert al Pedo M. in het Hofnarretje.

  Like

 3. templars2017 // mei 22, 2018 om 11:48 //

  Gruwelijk als je het voor het geestenoog haalt maar wel heel realistisch ,de kans dat het voorvalt is vele malen groter dan de kans dat het niet gebeurd ,en dat op zich toont aan dat het een huizenhoog probleem is

  Like

 4. Bent u een blanke man en heeft u als droom te werken in het hart van onze democratie? Pech gehad! De volksvertegenwoordiging vertegenwoordigt u dan liever niet. Men heeft voor staffuncties liever alleen kandidaten uit de categorieën “vrouwen, etnische minderheden en gehandicapten”.
  http://www.dagelijksestandaard.nl/2018/05/tweede-kamer-stopt-met-het-aannemen-van-witte-mannen-allochtonen-en-vrouwen-genieten-de-voorkeur/

  Like

 5. Duchesne // mei 22, 2018 om 15:22 //

  Heet van de pers, waarschijnlijk niet in onze media….

  https://www.rt.com/business/427405-south-african-farmers-visas-australia/

  …en dit is NU de realiteit voor andere blanken……ik ben benieuwd of Australie of Nieuw Zeeland ook vor ons de deur open zal zetten, ik ben acuut weg in dat geval.
  95% van de Europeanen heeft niet door welke toekomst wij opgedrongen krijgen of willen het niet doorhebben.

  Liked by 1 persoon

 6. Volgens mij stoppen ze ook stiekem wat in het voedsel, waardoor de burgers ziende blind zijn geworden.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s