Nieuw

De nieuwe NSB: Kinderen vanaf vier jaar wordt door hun ‘trans-vriendelijke’ basisschool gevraagd om iedereen die transgenderleerlingen met het ‘ verkeerde’ voornaamwoord aanspreekt te informeren

10 mei 1933 waren de nazi’s zo verstandig de vuige schriftuur van het Institut für Seksualwissenschaft op de brandstapel te gooien. Foto wikimedia commons.

Het beleid bij Arbury Primary in Cambridge stelt dat het ‘illegaal’ is om iemand ‘hij/zij’ of ‘het’ te noemen tegen hun wil.

De school dringt er ook bij ouders van kinderen die zich niet langer identificeren als hun biologisch geslacht op aan om hun naam te veranderen.

Kinderen .. Mind you ! Die op die leeftijd nog niet weten of ze timmerman of astronaut, tandartsassistente of huisvrouw willen worden (dat laatste is by far de beste keuze voor vrouwen als we willen blijven voortbestaan), maar al wel een geslachtskeuze gemaakt zouden hebben …

Arbury houdt bijeenkomsten om de ‘overgang’ van een kind van een jongen naar een meisje of andersom te vieren, heeft een genderneutraal uniform geïntroduceerd en stelt kinderen in staat om toiletten te gebruiken, welk geslacht ze zich zelf ook ‘toewijzen’.

Deze gevaarlijke hysterie tegen normale gezinsverbanden en familieverhoudingen is begonnen met het ‘Institut für Sexualwissenschaft‘, het doel van dat Instituut was om seksuele perversie te normaliseren, met als einddoel het voortplantingsvermogen van blanke christenen te vernietigen, het was nauw verwant aan de Frankfurter Schule die met het Cultureel Marxisme op de proppen kwam, nadat het klassieke *** Bolsjewisme gefaald had om door middel van een ‘klassenoorlog’ het Christendom op de knieën te dwingen, en toen bedacht dat het mogelijk was om door middel van diversiteitsfascisme en rassenoorlogen blanke christenen aus zu radieren. Alle ‘minderheidsgroepen’ tegen de blanke christenen mobiliseren.

Arbury houdt bijeenkomsten om de ‘overgang’ van een kind van een jongen naar een meisje of andersom te vieren, heeft een genderneutraal uniform geïntroduceerd en stelt kinderen in staat om toiletten te gebruiken van welk geslacht ze zich ook ‘toewijzen’.

De waarschuwing “misgendering” staat op de website van de school. Op een felgekleurde pagina getiteld How To Be Trans Friendly zijn cartoons te zien van lachende kinderen omringd door regenbogen.

Er staat in: Iemand zijn/haar naam noemen, of het opzettelijk gebruiken van het verkeerde voornaamwoord, is onsympathiek en onwettig. Als u dit type taal hoort of ziet als het wordt gebruikt, bestrijdt het dan of meldt het.

Elders zegt de gids: ‘Trans kinderen zullen het verschil begrijpen tussen een echte fout en iets opzettelijks met betrekking tot namen en voornaamwoorden’.

Kinderen …

De stelling dat misgenderen illegaal is, kan gebaseerd zijn op de interpretatie die de school geeft aan de Equalities Act 2010, die suggereert dat er sprake is van een haatmisdrijf wanneer een minderheidslid vindt dat er een is gebeurd.

Lees verder bij The Daily Mail >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.072 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9786 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

8 Comments on De nieuwe NSB: Kinderen vanaf vier jaar wordt door hun ‘trans-vriendelijke’ basisschool gevraagd om iedereen die transgenderleerlingen met het ‘ verkeerde’ voornaamwoord aanspreekt te informeren

 1. Scrutinizer // mei 22, 2018 om 17:32 //

  Volgens de voorlaatste alinea zijn de transkinderen die misnoemd werden naast slachtoffer meteen ook rechter (dankzij telepathie die hen in staat stelt in het hoofd van hun “belagers” te kijken).

  Liked by 1 persoon

 2. Afgelopen dus ook met die films over die drillsergeant die schreeuwend voor de troep de dappere soldaten voor Lady’s! staat uit te maken.

  Like

 3. Psychologen zijn bij de overheid ook niet meer aan te slepen. Broodnodig voor het inrichten van beleidsplannen om het volk op een wetenschappelijk verantwoorde wijze nog beter te mennen, te indoctrineren en met een schuldgevoel op te zadelen. Een schuldgevoel waardoor ze geheel vrijwillig het hemd van den reedt geven ten behoeve van het hangmatgevoel van de overige wereldburgers. En tevens voor het aanleren van ongevoeligheid ten aanzien van de hogere afdrachten aan belastingen, zorg, wonen en vreten alsmede het ophalen van de schoudertjes als onze kinderen en kleinkinderen straks tegen de Rus moeten opmarcheren om tenslotte in de Russchische laagvlaktes net als vele malen eerder een beetje raar te gaan zitten kijken naar die zwarte totaal doodgevroren voet die van het been loskwam.

  Like

 4. Republikein // mei 23, 2018 om 10:28 //

  Tatoe op zwarte tampeloeres GUB, in opgewonden toestand krijg je dan Groeten Uit Paramaribo.
  Maar blijft gif in je huid dus zal net zo als die voet er vanzelf afvallen.

  Liked by 1 persoon

 5. Republikein // mei 23, 2018 om 10:41 //

  Inteelt andersom.
  BNI vertelt het verhaal van 19 jarige kopvod die met 11 jarige neef trouwt.
  Heb jij al klaks?

  Liked by 1 persoon

 6. @Republikein
  Na het neuken in de West moesten wij ons altijd in rotten van 3 opstellen bij de 1e Stuurman voor de traditionele pikkenparade. Op commando moesten we dan krachtig op de grond stampen en als ie er dan niet af viel was het OK en was de missie zonder verliezen volbracht. Suriname en de Eilanden vielen nog best mee. De rest van de West was zo rot als een mispel. Ter voorcontrole altijd een pluk Zware van de Weduwe onder de vingernagel. Nou weet ik alleen niet meer waar je op moest letten. Als ze krijsten was het verkeerd of andersom.

  Like

 7. Republikein // mei 23, 2018 om 11:27 //

  Vroeguh, als je wilde voetballuh, moest je regelmatig een controle laten uitvoeren, ik dacht om de 2 jaar en was verplicht, ennuh, moest je op je pols blazen, en als alles bleef hangen was je een gezonde pik.
  Wat later ging k werken en bij de keuringsarts werd ik flink in me’n ballen geknepen, was een beetje genant,wat hep dat nou voor nodig dacht ikke.
  Zo, prima ballen van het platte land zei de man in de witte jas met stethoscoop,en was wel de laatste keer dat een vent me in me’n ballen kneep.
  Pikkenbaas.

  Liked by 1 persoon

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s