Nieuw

Integratiemaatregelen in China

In China is men zich duidelijk bewust dat men de mohammedaanse minderheid een handje moet helpen met integreren in de moderne Chinese samenleving. Uit de onderstaande video blijkt echter dat niet alle moslims de Chinese maatregelen waarderen.

De Chinezen beseffen dat er straffe maatregelen nodig om de ongeveer 20 miljoen islamitische Oeigoeren, die voornamelijk in de oostelijke provincie Xinjiang in China wonen, te laten integreren.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.110 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7706 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

3 Comments on Integratiemaatregelen in China

 1. Ze gaan echt niet integreren hoor. Het heeft die Spanjolen 700 jaar gekost om dat uit te vogelen tot ze eindelijk begrepen dat er maar één oplossing is …

  Like

 2. Republikein // mei 23, 2018 om 01:41 //

  Oh, ik dacht dat ze in het westen woonden.

  Like

 3. Islam is geen religie, het is een gevaarlijke ideologie, nog meer dan Communisme

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s