Nieuw

Happy Ramadan, help mij een betere Mensch te worden… 🤓


* 2018-05-18


🗣 Your gateway to worldwide news in multiple languages with over 500 ALWAYS up-to-date links…

🗞The world at your feet within ONE key stroke through this DAILY newswire👌

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.072 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Zeepertje (1535 Articles)
When you're scared of jumping, you'll never get anywhere... I'm a Kafir, a crusader against the most evil ideology islam. I have in depth knowledge and that's the reason I resist and reject islam, I will bash and smash it, in every possible way at every possible moment to every possible person. I gather and therefore expose all news on islam or islam-related news on the 2017 initiated site ZEEPERTJE.COM Please join and feel free to react. Fight islam for it's the evil of our time, evil trying to dominate and kill democracy, kill all freedom of speech and freedom of religion... Islam means annihilation of all that is non-islamic, AND the proces of islamization is, together with the promotion of the leftist "progressive" behaviour (like transgender /multiculti /mass-migration /interrace-marriage promotion and therefore destruction of Western (family) values) the blower on the machine called Zionism. The total submission/destruction of the Goyim/Kafir so Human Kind! Just always remember this!

2 Comments on Happy Ramadan, help mij een betere Mensch te worden… 🤓

 1. Helemaal koekoek // mei 21, 2018 om 22:20 //

  Und nun one lächeln und Prost zurück
  DEFEND EUROPA
  Koekoek

  Liked by 1 persoon

 2. Boswachter vindt geslachte schapen: ‘Ze zijn eerder uit een wei in de buurt gejat’

  BERGEN OP ZOOM – Een onsmakelijke vondst deed boswachter Erik de Jonge woensdagmiddag in het buitengebied van Bergen op Zoom. Dit keer geen drugsafval of huisvuil, maar geslachte schapen, verdeeld over een paar vuilniszakken.
  http://www.omroepbrabant.nl/?news/278405862/Boswachter+vindt+geslachte+schapen+Ze+zijn+eerder+uit+een+wei+in+de+buurt+gejat.aspx

  Liked by 1 persoon

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s