Nieuw

Google: Blanken zijn al uitgestorven – wat ons betreft bestaan ze niet meer

Typ ‘European People History’ in Google en dat is wat je krijgt:

Via :

Bij Bing en DuckDuckgo en ‘Swagbucks search’ zijn de resultaten niet heel verschillend en dat geldt ook voor onderstaande voorbeelden. Ook bij “Famous american inventors” is de raciale verhouding behoorlijk zoek, maar iets minder erg. En volgens ‘white people history’ zijn we ook al uitgestorven.

En dit is “European people art”:

Vorig jaar hadden we al eens een stukje over ‘Happy White American Male’ en dan krijg je:

Zo zijn er veel meer voorbeelden. Bijvoorbeeld als je ‘White woman with children’ googelt.

Het is digitale genocide. En we zien het op veel meer fronten. Hetzelfde speelt zich af in de reclame:

We zien het ook in de ‘wetenschap’: OmVolkskrant roeit blanke ras uit – ‘Blanken waren zwart’

Het past in de omvolkingspropaganda. Zo werd Jeanne d’Arc door een negerin gespeeld in een nieuw toneelstuk en vorig jaar verving de BBC al de blanke Engelse koningin Margaret van Anjou door een negerin in een televisieserie. In ‘Thor: the Dark World‘ zagen we zwarte Vikingen, en in het Broadway stuk ‘Hamilton‘ speelde  niet één blanke de ‘American Founding Fathers’. Vorig jaar fabriceerden Zweedse ‘wetenschappers’ nepnieuws dat Vikingen eigenlijk moslims waren.

Vorig jaar werd in Nederland Jezus in ene zwart getoverd en probeerde de BBC ons ook al wijs te maken dat een typische familie in het Engeland ten tijde van de Romeinen deels uit zwarten bestond.

Er is een gigantische georkestreerde campagne aan de gang tegen het blanke ras. De genocide die de EU op de Europese bevolking pleegt, is gepland en past in hetzelfde rijtje en is aan het begin van de vorige eeuw gestart. Ook uit het begin van de vorige eeuw stammen het ‘Institut für Sexualwissenschaft‘, het doel van dat Instituut was om seksuele perversie te normaliseren, met als einddoel het voortplantingsvermogen van blanke (christenen) te vernietigen, het was nauw verwant aan de Frankfurter Schule die met het Cultureel Marxisme op de proppen kwam.

We bevinden ons in een langdurige oorlog en zijn ons er niet eens bewust van.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.216 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10115 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

12 Comments on Google: Blanken zijn al uitgestorven – wat ons betreft bestaan ze niet meer

 1. antiislamnu // mei 21, 2018 om 20:07 //

  Goed artikel en inderdaad 95% van de Nederlanders heeft het niet eens in de gaten.

  Like

 2. Johan P // mei 21, 2018 om 21:18 //

  Niet alleen in Nederland hoor. 95% van de blanken heeft het niet in de gaten.
  Niet verwonderlijk ook, aangezien we constant overspoeld worden met propaganda. En mensen willen onaangename waarheden nu eenmaal niet accepteren

  Like

 3. Duchesne // mei 21, 2018 om 21:41 //

  De campagne om overal zwart in de reclame te gebruikenis echt wel duidelijk zichtbaar, er is sprake van overkill….
  Dat genocide plaatsvind in stilte is niet echt zichtbaar, maar een massa import van zwarte mannen en de verkrachtings golf van blanke vrouwen die eraan komt zal niemand ontgaan, perscensuur of niet. Het is nu wachten op een EU wet die abortus verbied en men hoeft enkel te wachten…

  …de “scheppende” mens is echter de mens niet als men niet het resultaat van het eigen werk wil zien, het ruimen van blanken zal daarom worden versneld, een oorlog is daarvoor uitermate geschikt, enndaarna staat er een heel continent te trappelen om met de veerboot een nieuw land in bezit te mogen nemen, inch Allah.

  Liked by 2 people

 4. Duchesne // mei 21, 2018 om 21:50 //

  P.s. Een continent dat zelf als nieuwe slaven word geimporteerd en nooit gelijkwaardig zal worden. Na ons blanken worden de negers ook gewoon vee, maar dan zonder veel protest en met een kortere levensspanne, waardoor er meer potentieele arbeid kan worden geoogst.

  Ik had het scenario wat nu plaats vind kunnen bedenken, had ik die manier van doen als doel gehad, het is eigenlijk simplistisch maar het echte denkwerk is absoluut ingekocht…

  Ja, genocide is het doel, de middellen het wegdrukken, het uitsluiten en het in aantal overheersen van de Europeanen tot er een bloedbad plaatsvind het doel, en dan pas komt de echte verovering, het middel is het uitspelen van blank tegen zwart op het niveau van overleven om bruin hun Islamitisch paradijs te geven….en dan zwart als slaaf te gebruiken…..overduidelijk….eerst laten verzwakken door derden en dan afmaken…

  Liked by 1 persoon

 5. Asn bank vindt dat onze kinderen teveel CO2 uitstoten….

  Liked by 1 persoon

 6. @Duchesne
  …Na ons blanken worden de negers ook gewoon vee, maar dan zonder veel protest en met een kortere levensspanne, waardoor er meer potentieele arbeid kan worden geoogst. …

  Je hebt vol in de roos getroffen. Dit is de reden dat ze om willen volken. Het huidige volk is te duur omdat die na even productief te zijn geweest 30 jaar of zo van de schatkamer van de Graaibaronnen leven. En daar heeft bruintje geen zin an. Vandaar dus ook dat organengedoe en het gemiep over voltooide levens. Het werd ze gewoon te gek en reken maar eens uit wat dat aan poen scheelt als het volk straks gewoon op de leeftijd van 50 jaar of zo omkiepert.

  En wat zullen de particuliere en bedrijfspensioenfondsen blij zijn dat ze uit hun lege kassen al dat stomme volk niet meer hoeven te betalen. En dat het dan ook niemand meer zal opvallen dat die pensioenpremies al een tijdje aan Brussel zijn overhandigd en vervolgens met de knollen de pot in zijn gegaan. Verrekend met negatieve vorderingen elders. Bijvoorbeeld de Yanken.

  In 2007, meen ik me te herinneren, had de VS alleen al een schuld van 21.000 miljard dollar. De grootste schuldeisers zaten in Europa, onder andere bij de pensioenfondsen en verzekeringsmaatschappijen. Ja, dan wil je wel omvolken met die dreiging van woedende schuldeisertjes met hooivorken die misschien weten waar je huis woont.

  Liked by 1 persoon

 7. Daniel // mei 22, 2018 om 14:52 //

  Joodse zionisten controlerende media, universiteiten, het bankenkartel. Blanken zijn hun enige vijand die zij grondig haten. Het is een uitroeiingsoorlog die verloopt via propaganda, mindcontrol en hersenspoeling. Het Derde Rijk was zich bewust van dit fenomeen en nam er stelling tegen. Die buffer is weg.

  Liked by 1 persoon

 8. Duchesne // mei 22, 2018 om 15:34 //

  Gedl is ook weg, het hele beursprincipe is een pyramidespel en deze keer zal de klap meevoudig die van 1929 zijn, met de burgers als katvanger en met dank aan de bankiers en de politici…..hang em high…

  En voor wie een eigen huis heeft, jij geweldige melkkoe……f.o.e.t.s.i.e.

  Like

 9. Porta // mei 22, 2018 om 15:55 //

  Even ge-checkt. Ja hoor, ook op googel nl. Blanke vrouw met kinderen, wat denk je? Wordt je zwart voor de ogen…

  Like

 10. Merel // mei 23, 2018 om 04:38 //

  Ze zijn gewoon jaloers op onze blanke perzikhuid, onze ogen en zachte blonde haren, er gaan miljoenen om aan zalfjes om de huid witter te maken, en spullen om het haar te ontkroezen

  Like

 11. Like

 12. Het mooie van deze doch treurige story is dat zij zelf OOK gewoon DOOD gaan ook al willen zij dat verlengen met ander lichaamsdelen van een ander(Koningshuis GB en andere Koningshuizen vandaar dat RAT Pechtold dit populair probeert te maken maar die ontrouwe achterbakse veilingmeester en imitatie snob krijgt van mij niets.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s