Nieuw

Deense minister: “Ramadan is gevaarlijk voor ons allemaal”

De islamitische vastenmaand Ramadan kan gevaarlijk zijn voor alle mensen in Denemarken omdat het de prestaties en concentratie verlaagt. Dit verklaart de Deense Immigratie en Integratie Minister, Inger Støjberg, die nu een beroep doet op moslims om vakantiedagen op te nemen tijdens de ramadan.

Op Fenixx is onder andere over een school in Eskilstuna gerapporteerd die ouders aanspreekt om hun kinderen niet te laten vasten tijdens Ramadan dit jaar, die plaatsvindt tussen 15 mei en 16 juni.

Moslim schoolkinderen vallen flauw van de ramadanhonger – “We willen niet een bepaalde groep aanwijzen”

Volgens eerdere ervaringen krijgen de kinderen moeilijkheden met concentreren en hebben geen energie wanneer ze niet kunnen eten of drinken, een toestand die kan worden verergerd door de heersende zomerse hitte.

Maar in Denemarken gaat de minister voor immigratie en integratie, Inger Støjberg, van Venstre, nog een stapje verder.

Zij is van mening dat ramadan “gevaarlijk” is voor alle mensen in het land.

– Het kan zelfs voor ons allemaal gevaarlijk zijn, als de buschauffeur de hele dag niet eet of drinkt, net zoals men vanzelfsprekend niet meer normaal kan functioneren in een fabriek of ziekenhuis als men een hele maand niet drinkt of eet tijdens daglicht, schrijft ze in een debatartikel in Berlingske.

Volgens Støjberg creëert Ramadan “praktische veiligheids- en productiviteitsproblemen” in het land. Ze roept ook alle moslims om vrij te nemen van het werk, zodat ze geen andere mensen schaden.

Ramadan is de periode dat de koran aan de profeet Mohammed zou moeten zijn geopenbaard. Tijdens deze maand moeten alle moslims zich van zonsopgang tot zonsondergang onthouden van eten, drinken, roken en geslachtsgemeenschap. In veel moslimlanden riskeren degenen die niet de ramadan volgen straf.

Bron:

https://www.bt.dk/blogs/stoejberg-nu-er-det-ramadan-og-jeg-vil-gerne-slaa-tre-ting-fast

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.215 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8658 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

9 Comments on Deense minister: “Ramadan is gevaarlijk voor ons allemaal”

 1. en ook zelfs voor ALLE mensen in Nederland !!!!!!!!!!!!!Overal waar moslims verschijnen is het altijd hetzelfde gedonder met Rammeldan…………

  Like

 2. Voor iedereen hier op deze aardkloot, die niet moslim is, is het levensgevaarlijk en niet alleen tijdens de ramadan.
  De gehele islam is een dodelijk gevaar voor alle niet moslims en vaker zelfs voor moslims.

  Liked by 1 persoon

 3. En dan gaan vasten in je examen-maand, je diploma niet halen en dan de witte man die hier al 500 jaar woont de schuld geven.

  Like

 4. Slap gelul, avonds vreten ze zich na zonsondergang weer helemaal een slag in het rond.

  Like

 5. Peetje // mei 21, 2018 om 14:08 //

  Ze zijn sowieso een gevaar of ze nu d`r eigen volvreten of niet!

  Like

 6. Karel // mei 21, 2018 om 14:50 //

  Wat een lekker wijf is die Stojberg toch. En ook nog goeie opvattingen. Kan zij niet ruilen met Ollonkreng?

  Like

 7. @Hein 500 jaar?. nulletje vergeten?.

  Like

 8. Scrutinizer // mei 21, 2018 om 19:25 //

  @Karel,
  Hear hear 😛

  Like

 9. Er klopt iets niet,iedereen klaagt de toestand aan.Maar met verkiezingen kiest men altijd voor de veroorzakers van die toestanden.Begin al te denken dat men iets in de lucht spuit,vb chem. Lijnen.Waardoor je geest wordt afgestompt of de verkiezingen worden vervalst zoals overal al jaren gebeurd.Het gebeurd bij de telling ,dat is automatisch en daar kan men niet controleren.Een pc.doet nog steeds wat er geprogrammeerd wordt.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s