Nieuw

De razendsnelle etnische zuivering van de Vlaamse Rand rond Brussel

Vilvoorde, streetview

In 2007 was 18% van de Grimbergse bevolking van niet-Belgische herkomst (minstens één ouder was buitenlander bij de geboorte). Tien jaar later was dit al gestegen tot 32%. Ongeveer één derde van de Grimbergenaars is dus vandaag al van buitenlandse herkomst.

In concrete cijfers: in 2007 waren 6.299 inwoners van buitenlandse herkomst (op ruim 34.000). Amper tien jaar later, waren er dat op de kop 12.000 (een verdubbeling dus!) op 37.000 inwoners. In diezelfde periode daalde het aantal inwoners van ‘Belgische’ herkomst van ongeveer 28.000 naar ongeveer 25.000.

Bij de kinderen tussen 5 en 9 jaar is maar liefst 53% van buitenlandse afkomst (waarvan 18 procent EU en 34 procent buiten EU) en bij de allerjongsten (van 0 tot 4) is al 55% van de Grimbergenaars van buitenlandse afkomst (19% EU en 36%  buiten EU). Dit zijn duizelingwekkende cijfers die duidelijk aangeven dat de autochtone Grimbergse bevolking in hoog tempo wordt vervangen door inwijkelingen.

Doorbraak >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 996 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (8949 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

4 Comments on De razendsnelle etnische zuivering van de Vlaamse Rand rond Brussel

 1. En wanneer de meerderheid van …….. afkomst is, dan is het gebeurt met het normale leven zoals men dat al decennia leeft, dan is het “over”……..

  Like

 2. antiislamnu // mei 22, 2018 om 00:08 //

  Shit hol country

  Like

 3. antiislamnu // mei 22, 2018 om 00:20 //

  Like

 4. Republikein // mei 23, 2018 om 01:51 //

  Dat bier vond ik niet te zuipen.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s