Nieuw

Bizar: Dikke Duitser die zich bij ISIS aansloot beweert dat ze hem als seksslaaf gebruikten

Berlijn Een 28-jarige Duitse man die zich in 2015 officieel bij ISIS had aangesloten is onlangs uit Syrië ontsnapt nadat hij door ISIS-troepen zou zijn veranderd in een seksslaaf.

Disclaimer: Fenixx staat niet in voor het waarheidsgehalte van dit verhaal.

De jongeman, die zich in 2014 tot de islam had bekeerd, had zich loyaal jegens ISIS opgesteld in de hoop een volwaardige soldaat te worden in de oorlog tegen de westerse beschaving.

In plaats daarvan werd hij al snel een seksslaaf voor ISIS-strijders, die het grootste deel van zijn tijd in gevangenschap doorbracht, vastgeketend aan een bed, verkleed als een vrouw in westerse stijl en dagelijks seksuele diensten verrichtte op ISIS-soldaten tot zijn recente ontsnapping.

“Ik ging daar vechten, maar ik denk dat ze andere plannen voor me hadden,” vertelde hij verslaggevers, zichtbaar beschaamd.

“Bij mijn aankomst bleven ze in mijn kont knijpen, mijn tepels over mijn shirt wrijven en naar mij fluiten,” zei hij.

Gekleed als Marilyn Monroe
Hermann Gottlieb, 28, zegt dat hij de eerste week bij zijn aankomst werd gedrogeerd en aan een bed werd vastgeketend waar hij het grootste deel van zijn achttien maanden van gevangenschap zou doorbrengen.

“Ze dwongen me om me aan te kleden met pruiken, lippenstift en make-up de hele tijd. Een van de commandanten had een fetisj voor Marilyn Monroe en liet me zelfs films van haar kijken, zodat ik net als haar zou gaan praten” vertelde hij verslaggevers.

“Ze bleven me voeden en voeden, een soldaat vertelde me dat ze wilden dat mijn borsten groter werden door me te overvoeden,” herinnerde hij zich in tranen.

“Ik moest mijn haar krullen, mijn borsten, mijn oksels en benen scheren en lippenstift dragen voor de hoge commandanten. Sommigen wilden zelfs geen seks en vonden het gewoon leuk om de hele nacht met me te knuffelen, “herinnert hij zich in doodsangst.

Het werk van Allah doen
“Een commandant vertelde me dat ik het werk van Allah aan het doen was en dat ISIS-soldaten mij respecteerden en mijn diensten op prijs stelden en dat ik voor hen waardevoller was geketend aan dit bed dan in de vuurlinie,” vertelde hij verslaggevers.

Een dag na een grote ISIS-overwinning werd ik door misschien 40 mannen gesodomiseerd”, herinnerde hij zich met afschuw.

Hermann Gottlieb werd vorige maand uit zijn gevangenschap vrijgelaten door een hoge bevelhebber die dol op hem was geworden en uiteindelijk de grens van Irak kon bereiken, waar hij uiteindelijk door Iraakse troepen werd gered en naar Duitsland werd overgebracht, waar hij momenteel wordt vastgehouden en onderzocht.

Bron:

https://worldnewsdailyreport.com/overweight-german-man-who-joined-isis-says-they-used-him-as-sex-slave/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.214 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10115 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

18 Comments on Bizar: Dikke Duitser die zich bij ISIS aansloot beweert dat ze hem als seksslaaf gebruikten

 1. Muwahaa voel je je dan genaaid of niet?

  Like

 2. Espeanza // mei 22, 2018 om 01:54 //

  Like

 3. Als je zijn naam googelt, zie je dat de laatste Duitser die zo heette al honderd jaar dood is en het een filmfiguur is.

  Als je de foto reverse image searchet kom je op een hele vage Russische site.

  Natuurlijk is het onzin, maar ik kon het toch niet laten.

  Ik had net daarvoor wat serieus gedaan en had behoefte aan wat ‘lichters’…

  Like

 4. Johan // mei 22, 2018 om 02:30 //

  “Een commandant vertelde me dat ik het werk van Allah aan het doen was. ”
  Bij deze is dus bewezen dat Allah ook een homo is of op z’n minst een transgender.
  “Een dag na een grote ISIS-overwinning werd ik door misschien 40 mannen gesodomiseerd, herinnerde hij zich met afschuw.”
  Jaja, dat was een win-win situatie. Sodeknetter @!

  Like

 5. Esperanza // mei 22, 2018 om 02:39 //

  Blijft wel toch een lekker verhaal en had zo maar waar kunnen zijn.

  ‘Socially segregated from women, Arab men succumb to homosexual behavior. But, interestingly enough, there is no word for “homosexual” in their culture in the modern Western sense. That is because having sex with boys, or with effeminate men, is seen as a social norm.’

  http://archive.frontpagemag.com/readArticle.aspx?ARTID=25196

  Liked by 1 persoon

 6. Helemaal koekoek // mei 22, 2018 om 03:49 //

  Whaaahahahaha das een gemakkelijke geweest voor die zandvlooien een keer stoten halve nacht door deinen @esperanza hahahahaha eerste stukje hahahahaha die kerel weet gelijk hoe de visafslag ruikt.
  Koekoek

  Like

 7. Scrutinizer // mei 22, 2018 om 07:55 //

  @Fubar
  “Als je de foto reverse image searchet”
  huh? Hoe bedoel je? Kan je een plaatje ergens in een veld inputten en google daarop laten zoeken? Dit is nieuw voor mij. Maar lijkt me reuze interessant. Hoe doe je dat?
  Ben erg geinteresseerd.
  Dank bij voorbaat!

  Like

 8. Peetje // mei 23, 2018 om 20:03 //

  Moeten we hier medelijden mee krijgen of zo??
  Al dat vullis wat daar heen is afgereisd interesseert me geen flikker, zolang ze maar niet terug komen met dat walgelijke geloof van ze!!

  Like

 9. Scrutinizer // mei 25, 2018 om 04:45 //

  @rommel
  Dank voor de link

  Like

 10. Hep die van mij 😉

  Like

 11. 15 jaar geleden ofzo heb ik er regelmatig, niet te vaak dan valt het op, een foto-raadspelletje mee gewonnen. Ik speelde een klein beetje vals.

  Like

 12. En ik kan in de stats zien dat er vanaf hier de afgelopen dagen 23 keer op rommel zijn link naar tineye geklikt is, viel mij eigenlijk gister op en toen stond die dacht ik op 16.

  je bent niet de enige geinteresseerde, Scrutinizer 😉

  Like

 13. google heeft ook een reverse image dingetje, trouwens.

  Dat kun je, eeuh googelen als je wilt …

  Ik heb geen link bij de hand.

  Like

 14. Wij willen geen foto’s met copyright er op gebruiken, daarom is het interessant nu, en zoals in dit geval kon ik er mee zien waar het artikel origineel vandaan kwam.

  Want dat het onzin was, dat was na twee zinnen wel duidelijk.

  Like

 15. Scrutinizer // mei 25, 2018 om 22:50 //

  Moet nog uitzoeken hoe eea precies werkt. Moet het exact overeenstemmen of lukt het ook met delen? Ik bedoel: stel iemand downloadt voor zichzelf een plaatje van een blote madam en vervolgens knipt ie alleen de tieten eruit en uploadt die. Kan ik dan van dat plaatje een reverse search doen en bv. Angelina Jolie in haar geheel zien omdat die tieten uit een plaatje van haar afkomstig waren? Herkent de software dat het kleine plaatje een excerpt van het grotere was of kan ie alleen een match herkennen als alles 100% samenvalt?

  Like

 16. Scrutinizer, ja, het wordt herkend.
  Probeer het maar uit met een afbeelding en daar een stukje van te plaatsen in reverse search.
  Met alleen tieten daar in te plaatsen heb ik het nooit geprobeerd.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s