Nieuw

Zweeds onderzoek: 99% van alle “onbegeleide vluchtelingkinderen” zijn mannen

In een onderzoek van de links-liberale krant Expressen constateert men dat een verpletterende majoriteit van de Afghaanse “onbegeleide vluchtelingkinderen” volwassen mannen zijn en dat ongeveer de helft afkomstig is uit Iran, waar ze toegang hebben tot voorzieningen zoals gratis gezondheidszorg en onderwijs.

Het begrip “baardkind” is groot geworden dankzij deze groep jonge mannen, voornamelijk uit Afghanistan, die zijn binnengedrongen in Zweden en al lange tijd in de media  worden beschreven als “kinderen”, ook al zijn ze in werkelijkheid zo oud dat de meesten van hen zich moeten scheren. In enkele bizarre optredens hebben politici en vluchtelingactivisten zelfs geposeerd met de mannen op hun knie om het beeld van de zogenaamde onbegeleide vluchtelingkinderen in stand te houden.

“Onbegeleide vluchtelingkinderen”

Expressen heeft door middel van zijn kranten een leidende rol gespeeld in de verdediging van de massa-immigratie, zowel door aanvallen op multiculturalisme critici als continue het publiceren van leugenachtige beelden van weeskinderen op de vlucht voor oorlog en andere ellende.

Maar in een “onderzoek” die afgelopen vrijdag is gepubliceerd wordt Expressen gedwongen om te constateren dat dit zo ver verwijderd is van de waarheid als men kon verwachten. “De 9.000 Afghanen – wie zijn ze eigenlijk?”, vraagt men zich in de kop af om daarna in de inleiding op te sommen wat men te weten is gekomen.

De bitter waarheid:

Expressen’s onderzoek wijst onder andere uit:

 • 99,4 procent is man.
 • 49 procent heeft zelf verklaard dat ze minstens een jaar in Iran woonden voordat ze naar Zweden kwamen. Gemiddeld verklaarden deze personen dat ze 10 jaar in Iran hebben gewoond.
 • 2 procent van degenen die hebben verklaard dat ze in Iran hebben gewoond is ooit door de Iraanse krijgsmacht gerekruteerd voor de oorlog in Syrië.
 • 78 procent heeft zijn leeftijd toegewezen gekregen door de Migratiedienst.

In het ongewoon objectieve artikel erkent men, onder andere, dat ongeveer de helft van de “onbegeleide vluchtelingkinderen” uit Afghanistan in feite afkomstig zijn uit Iran en nog eens vijf procent uit Pakistan, maar dat hun asieloverweging desondanks is gebaseerd op de situatie in Afghanistan. Van het totaal heeft 13,5 procent verklaard dat ze zelfs zijn geboren in – en hun hele leven hebben gewoond in – Iran of Pakistan.

Vooral in Iran hebben de Afghaanse mannen een relatief goed leven, met genereuze concessies van de Iraanse overheid, zoals bijvoorbeeld gratis medische zorg.

– Alle Afghaanse vluchtelingen hebben toegang tot gezondheidszorg, of ze nu geregistreerde vluchtelingen zijn of niet, zegt Charlie Yaxley, woordvoerder van UNHCR in Europa en Azië.

– Dit is buitengewoon belangrijk, omdat het vluchtelingen toegang geeft tot alle medische zorg die ze nodig hebben – zelfs buiten de basiszorg, vervolgt Yaxley.

Maar het is niet alleen gratis medische zorg in Iran waar de Afghaanse mannen van lijken te “vluchten”. Ze krijgen ook scholing aangeboden onder dezelfde voorwaarden als Iraanse burgers.

– Nogmaals, dit is een gebied waar Iran enorme vooruitgang heeft geboekt, en ook al vele jaren een voorbeeld heeft gesteld. Basisonderwijs en voortgezet onderwijs zijn al bijna 40 jaar beschikbaar voor Afghaanse vluchtelingen in Iran, zegt Yaxley.

Bovendien wordt aangegeven dat maar liefst 78 procent zijn leeftijd heeft toegewezen gekregen door de Zweedse Migratiedienst en dat 0 procent een geldig identiteitsdocument bij zich had bij het aanvragen van asiel in Zweden.

Wat misschien wel het meest interessant is, is dat Expressen toegeeft dat 99,4 procent van alle zogenaamde onbegeleide kinderen uit Afghanistan in werkelijkheid volwassen mannen zijn. Zo zijn er vrijwel geen vrouwen of kinderen in de groep, een voorstelling wat dat leugenpers al jarenlang propageert om de sympathie van de Zweden te wekken voor de uitvoering van het genocidebeleid.

Bovendien weerlegt men de reden tot algemene amnestie van de overheid voor de Afghaanse mannen, namelijk dat ze een oneerlijk lange proefperiode zouden hebben gekregen en daardoor intussen “volwassenen” zijn geworden, en dus het zogenaamde recht hebben om bij de Migratiedienst als kind beoordeeld te worden.

– Als in de loop van de procedure dezelfde informatie de basis vormt voor onze beslissing, dan zou de aanvrager zijn of haar leeftijd waarschijnlijk ook niet eerder tijdens het asielproces kunnen halen. Dan kunnen er natuurlijk enkele uitzonderingen van verschillende aard zijn, maar zulke gevallen zijn ongebruikelijk, legt Anna Lindblad, jurist en juridisch expert bij de Migratiedienst, uit voor Expressen.

https://www.expressen.se/nyheter/qs/de-9-000-afghanerna–vilka-ar-de-egentligen/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.072 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7495 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

1 Comment on Zweeds onderzoek: 99% van alle “onbegeleide vluchtelingkinderen” zijn mannen

 1. Opvallend is het aantal dienstweigeraars en deserteurs uit Iran en Pakistan en die buurten die doen alsof ze zielige pubers uit Syrië of een ander gevaarlijk durp zijn en als het ze beter uitkomt ook nog eens de homo uithangen of een brave Christen zijn.

  Als ik een operatieplan voor de oorlogen van de Yanken c.s. moest maken zou ik er allereerst voor zorgen dat de strijders van de vijand als een speer deserteerden door ze een paradijs met uitkering, blond wijf en Ferrari aan te bieden. Hoef je daar alvast niet meer tegen te vechten. En dan op kosten van mijn grootste economische concurrent natuurlijk want die dobberlui konden dan meteen even ter plekke de tent destabiliseren zodat de zooi daar failliet gaat. Maar net daarvoor laten we die gekke Europeanen voor de zoveelste keer zelfmoord plegen door zxe naar Rusland op te laten trekken.

  Leuk trouwens voor die dienstplichtweigerende kindsoldaten dat ze straks europawijd ook zullen worden opgeroepen om als kadaverbataljons naar Moskou op te marcheren. Toch een knap staaltje planning.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s