Nieuw

Theresa May announces the end of free speech in UK: “We value free speech…we also value tolerance to others”

Challenged in Parliament about why criticism of Christianity is taken for granted while criticism of Islam embroils one in societal (and legal) difficulties, British Prime Minister Theresa May answered:

We value freedom of expression and freedom of speech in this country. That is absolutely essential in underpinning our democracy. But we also value tolerance to others. We also value tolerance in relation to religions. This is one of the issues that we’ve looked at in the counter-extremism strategy that the government has produced. I think we need to ensure that, yes, it is right that people can have that freedom of expression. But in doing so, that right has a responsibility, too. And that is a responsibility to recognize the importance of tolerance to others.

Jihad Watch >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 996 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (8949 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

4 Comments on Theresa May announces the end of free speech in UK: “We value free speech…we also value tolerance to others”

 1. templars2017 // mei 20, 2018 om 21:02 //

  May mag zwijgen ,dat is het beste voor iedereen want hier stelt ze duidelijk dat vrijemeningsuiting enkel geld voor moslims en niet meer voor iemand die er kritiek op wenst te geven, ze verkracht de letter van de wet door de geest van de wet te manipuleren in één richting terwijl een vrije mening hebben een tweezijdig recht is.
  Laat het buiten kijf staan dat May een linkse agenda voert en dat zelfs de lieden in het parlement niets meer te zeggen hebben.
  Als klap op de vuurpijl ,met de kosten van het huwelijk dat de monarchie geeft gegeven konden veel sociale problemen weggewerkt worden ,nu is dat belastingsgeld dat in rook is opgegaan en nog staan ze met duizenden te juichen ,ongelooflijk.
  Mensen willen bedot worden en dit is één van de mooiste voorbeelden

  Like

 2. Johan P // mei 20, 2018 om 21:36 //

  VVMU en tolerantie werken samen. Men kan tolerantie slechts opbrengen als er over alles gesproken kan worden. De VvmU moet daarom (veel) hoger geschat worden dan gekwetste gevoelens. Over de laatste groeit men heen. Het verlies van de VVMU is definitief.

  Like

 3. Duchesne // mei 21, 2018 om 08:02 //

  “We value freedom of expression and freedom of speech in this country. That is absolutely essential in underpinning our democracy. But we also value tolerance to others.”

  Kijk, en dan heb je twee keer een totale tegenstelling als je Islam bekijkt….

  Ze weten het dus wel, maar verdienen er gewoon goed aan….

  Like

 4. Scrutinizer // mei 21, 2018 om 08:54 //

  “But we also value tolerance to others”
  Gaat zenu de Koran verbieden en hun aanhangers veroordelen?

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s