Nieuw

The Islamization of the Public Schools

foto ter illustratie

Muslims anxious to use schools and textbooks to proselytize for Islam have found a welcoming environment in American public schools that are indefatigably committed to multiculturalism. With the imperative to be “tolerant” robbing many educators of their ability to evaluate non-Western cultures critically, all too many public schools and individual teachers have proven to be susceptible to an organized campaign by U.S.-based Islamic organizations and their primary benefactor, Saudi Arabia, to present a view of Islam that whitewashes its violent history and intolerant doctrines.

Many of the Islamic groups that vet American public school textbooks for the accuracy of their material on Islamic doctrine and history are Saudi-funded. They make sure that the Islamic instruction in these textbooks presents a picture of Islam that is so pristine and whitewashed that it sometimes crosses the boundary from mere pro-Muslim bias into outright Islamic proselytizing.

Freedom Outpost >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 996 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (8949 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s