Nieuw

Politieagent Mohammed Perwaze in Durham ‘verkrachtte het meisje herhaaldelijk’

Een politieagent die ervan wordt beschuldigd herhaaldelijk een jong meisje te hebben verkracht, heeft ooit tegen haar gezegd: “Ik kan meer van je houden dan je puppy ooit zal doen”, hoorde de jury.

Durham-officier Mohammed Perwaze, 45, ontkent vier aanklachten van verkrachting en 14 andere aanklachten met betrekking tot het meisje. Hij ontkent ook wreedheid jegens twee jongens.

Een Sheffield Crown Court-jury kreeg te horen dat het vermeende misbruik van het meisje begon toen ze acht jaar oud was. Officieren van justitie zeiden dat het meisje ‘mentaal gesloopt was’ door de voortdurende aanvallen.

Simon Reevell QC, de aanklager, zei: “Tegen de tijd dat ze een jonge volwassene was, was ze letterlijk door deze man kapotgemaakt, zodat hij haar kon gebruiken voor zijn seksuele bevrediging vanwege de seksuele aantrekking die hij voor haar had sinds ze acht jaar oud was.”

Hij zei op het eerste gezicht dat de officier “respectabel” was, maar beschreef een catalogus van seksuele aanvallen, waaronder het vastbinden van het meisje aan een bed.

Hij voegde eraan toe: “Hij was slim en manipulatief. Hij was gewelddadig tegen haar.”

De procureur leest uittreksels voor van e-mails die door M. Perwaze, van Barnard Castle, County Durham, aan zijn veronderstelde slachtoffer werden verzonden, waarvan een luidde: “Ik kan meer van je houden dan je puppy ooit zal doen.”

Een ander zei: “Ik zal altijd de enige zijn die er nog is voor jou.”

De rechtbank hoorde dat het meisje de verdachte eenmaal vertelde dat hij “niet anders was dan de zedendelinquenten die hij op het werk arresteerde”.

Het misbruik gebeurde in twee fasen, vertelde de jury. De eerste besloeg vijf jaar, beginnend toen het meisje acht was, toen Mr Perwaze in Yarm woonde, in de buurt van Stockton-on-Tees, en het begon opnieuw toen ze in de twintig was.

De heer Reevell vertelde de jury dat de heer Perwaze tien jaar lang gewelddadig was jegens twee jonge jongens, vanaf het moment dat ze zes jaar oud waren.

Hij zei dat de officier was gearresteerd nadat het meisje uiteindelijk bij de politie had geklaagd.

Het proces is nog gaande.

Bron, je verwacht het niet:

http://www.bbc.com/news/uk-england-tees-44157823

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.110 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10032 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

2 Comments on Politieagent Mohammed Perwaze in Durham ‘verkrachtte het meisje herhaaldelijk’

  1. Ze noemen dat beest ook nog ‘meneer’. Maar ja, hij is wel van de dominante cultuur.

    Like

  2. Peetje // mei 20, 2018 om 21:19 //

    Aan zijn ballen ophangen aan de hoogste boom!!

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s