Nieuw

Oklahoma: Muslim woman stabbed 11-year old daughter “50 to 70 times,” hit her over head with a pick-axe

A Tulsa woman who was captured on Tuesday after police said she stabbed her 11-year-old daughter and left home with her 8-year-old daughter, said she committed the acts after becoming angry about the children’s behavior while reading and looking at her, police said.

Taheerah Ayesha Ahmad, 39, and her 8-year-old daughter Hafsa Hayle — who also goes by Hafsa Hussein — were found in a parking lot near Cameron and Main streets about 12:20 p.m. Tuesday. The girl was found safe.

Creeping Sharia >>

Doe mee met 911 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (8009 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: