Nieuw

Het Ottomaanse leger verzamelt zich – Duizenden West-Europese Turken in Sarajevo om naar Erdogan te luisteren

De Turkse president Erdogan spreekt vandaag in een sporthal in de Bosnische hoofdstad Sarajevo zo’n 20.000 Turken uit landen in West-Europa toe. Velen van hen komen uit Duitsland. Dat land, maar ook Nederland en Oostenrijk, hebben Turkse campagnebijeenkomsten voor de verkiezingen van 24 juni verboden.

Erdogan roept op zijn vijanden ‘een Ottomaanse oorvijg’ te verkopen

Hij riep zijn juichende aanhangers op “de hele wereld de kracht van de Europese Turken te laten zien”. “Geef vanuit Duitsland, België , Oostenrijk, Nederland een antwoord dat overal in Europa gehoord kan worden.”

Het is de eerste en enige bijeenkomst van Erdogans AK-partij buiten Turkije in de aanloop naar de verkiezingen.

Nog voor zijn aankomst in Sarajevo kwam de Bosnische regering met nieuws over de goede Turks-Bosnische verhoudingen: Turkije betaalt de aanleg van een langverwachte snelweg tussen Sarajevo en de Servische hoofdstad Belgrado.

NOS >>

En wie bouwde er ook snelwegen ?

h/t Danny

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.000 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (8998 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

4 Comments on Het Ottomaanse leger verzamelt zich – Duizenden West-Europese Turken in Sarajevo om naar Erdogan te luisteren

 1. templars2017 // mei 20, 2018 om 20:54 //

  Die vent is niet te vertrouwen ,niet, hetgeen hij hier doet is iets waar we allang een vrees voor hebben , de turken in Europa mobiliseren tegen de mogendheden waar ze wonen ,ze antwoorden enkel de dictator en niemand anders..
  Als wij dergelijke gebeurtenissen zien weten we waarom we ons voorbereid hebben ,het is zonneklaar dat de pot hevig aan het koken is.
  Vergeet niet dat in ieder Europees land massa’s Turken wonen ,ook diegene die zogezegd niet voor erdogan zijn zullen moeten meedoen met de anderen anders zal hen een fataal lot beschoren zijn.
  We weten allemaal ,aan moslims geen gebrek ,je kan het op twee manieren bekijken ,ofwel fatalistisch en erkennen dat we geen keuze hebben dan te onderwerpen,of oportunistisch en het bekijken dat je dan meer doelen hebt………

  Like

 2. Hij zit in Bosnië, de grootste moslim enclave van Europa en er komen nog duizenden daar naar toe om hem aan te moedigen. Zit er een geïnfiltreerde waarnemer zodat we weten wat hij aan het stoken en opruien is?
  Want daar ben ik heel nieuwsgierig naar.

  Liked by 1 persoon

 3. Spijkers // mei 20, 2018 om 23:11 //

  Sluit de deur voor turken. Negeer ze en laat ze elkaar opvreten. IQ van 70.

  Like

 4. Grenzen dicht voor moslims.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s