Nieuw

Frans Timmermans is verantwoordelijk voor miljoenen verkrachtingen van Nederlandse meisjes

Het zijn niet meer de jongens van vroeger die meisjes inpalmden, bevestigen specialisten mensenhandel Marijke van Overveld en Esmee Huijps van de politie. ,,We willen van de term loverboy af. Het zijn mensenhandelaren.”

Jaarlijks gaat het om bijna 1400 minderjarige slachtoffers.
Als het meisje gerekruteerd is – dat kan volgens Van Aartsen al het geval zijn na orale seks in het fietsenhok waarvan beelden zijn gemaakt (‘Pijpen wordt op sommige scholen door de jeugd niet meer gezien als seks’) – volgt de prostitutie. Soms al diezelfde avond. ,,Zo’n 50 euro voor een halfuur is de standaardprijs die loverboys rekenen. Deze mensenhandelaren zijn meestal Marokkanen, Turken, Antillianen en Roma. Het leeuwendeel heeft een migratieachtergrond. Dit is lucratieve handel: ze verdienen soms tot 800 euro per dag op een meisje.”

Van Aartsen schetst hoe ver het machtsmisbruik kan gaan. ,,Een minderjarig meisje krijgt te horen: ‘Zorg dat je drie vriendinnen aanlevert, dan hoef jij vijf mannen minder te neuken op een dag.”’ Hij kent ook een voorbeeld waarbij een loverboy zijn slachtoffer een dobbelsteen in handen drukte. ,,Het aantal stippen dat ze gooide, was het aantal klanten dat ze die dag moest afwerken.”

AD >>

Even rekenen:

800 euro per dag verdienen aan één meisje, a 50 euro per half uur, zijn dus 16 klanten/verkrachters op één dag. Maal 300+ dagen per jaar. 5000 keer verkracht in één jaar, maal 1400 meisjes. Frans Timmermans is verantwoordelijk voor 7 miljoen verkrachtingen van Nederlandse meisjes per jaar.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.072 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9786 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

3 Comments on Frans Timmermans is verantwoordelijk voor miljoenen verkrachtingen van Nederlandse meisjes

 1. en dan te bedenken dat er nog MEER van dat GAJES naar hier komt. Oh,oh , wat ben ik blij dat ik geen kinderen meer in huis heb…………..In en in triest dat dit allemaal maar ONGESTRAFT MAG BLIJVEN!

  Like

 2. rotsus1958 // mei 20, 2018 om 21:03 //

  @rs,

  Ik heb 4 dochters, geen van allen meer in huis…..echter het zijn tot aan mijn dood mijn dochters, dus degene die daaraan komt moet gewaarschuwd zijn.
  Ben al vaker voor ze opgekomen, en met succes!!!!!

  Of dit nu Timmermans is of wie dan ook, het hol waarin hij wegkruipt zal nooit diep genoeg zijn om hem eruit te halen!!!

  Gladiator

  Liked by 1 persoon

 3. Goed artikel om juist de aantallen onder de aandacht te brengen. 1 opmerking wel. Hoe kan het dat onze dochters het normaal vinden om jongens te pijpen in het fietsenhok of kelderbox? En als het dan onder dwang gebeurd ze niet naar hun ouders gaan en het blijkbaar logisch vinden om zich te prostitueren?

  Een herwaardering van het eigen lijf kan ook geen kwaad.

  Liked by 2 people

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s