Nieuw

AfD partij wil Angela Merkel voor de rechter brengen voor het openen van de grenzen van het land

De Duitse AfD-partij wil Angela Merkel voor het Grondwettelijk Hof van het land dagen voor haar besluit om in 2015 de grenzen van het land te openen. Door het parlement te omzeilen, maakte Merkel inbreuk op de grondwet, zo stelt de partij.

De populistische AfD-partij kondigde vrijdag aan een klacht te hebben ingediend tegen Merkel vanwege haar migratiebesluit uit 2015. Volgens de partij had Merkel het Duitse parlement over zo’n cruciale kwestie moeten raadplegen.

Tijdens het migratiedebat in augustus 2015 sprak Merkel de woorden “Wir schaffen das” om aan te geven dat het land klaar was om de vluchtelingen die naar Duitsland zouden komen op te vangen.

Ook Duitsland schortte de Dublin-verordening op en motiveerde miljoenen vluchtelingen en migranten om naar Europa te komen. Het Duitse Bundesamt für Migration und Flüchtlinge (BAMF) heeft tussen januari 2015 en maart 2018 1,65 miljoen asielbeslissingen genomen.

Volgens de AfD is de klacht gericht op het besluit van september 2015 om de grens tussen Oostenrijk en Duitsland open te houden. Het proces moet de ,,tirannie van onrechtvaardig blootstellen”, zegt de partij.

De rechter moet nog beslissen of de klacht kan leiden tot een formele rechtszaak.

Bron:

https://voiceofeurope.com/2018/05/afd-party-wants-to-take-angela-merkel-to-court-for-opening-the-countrys-borders/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.110 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10032 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

3 Comments on AfD partij wil Angela Merkel voor de rechter brengen voor het openen van de grenzen van het land

 1. Wie werden die Bundeskanzlerin jagen, wir werden frau Merkel jagen.
  En net als Trump doen ze hun beloftes stand. zoals dat ook hoort.

  Like

 2. Peetje // mei 20, 2018 om 21:14 //

  Die moffin zal wel weer hieraan ontsnappen maar ik hoop dat ze voor de rechter gedaagd word en een goede straf krijgt door haar toedoen van het in gevaar brengen van de hele westerse wereld, maar dan ook al die lamzakken van andere regeringen die hebben meegedaan aan dat besluit!

  Like

 3. Een leuk voorzetje van de AfD.
  Echter wat menigeen zich inmiddels afvraagt is; hoe onafhankelijk is het rechtssysteem tov de heersende/zittende macht…… ??!

  Persoonlijk ben ik van mening dat wil men lieden die ‘in het centrum van de macht rondhangen’ veroordeeld krijgen voor hun misdaden, een zg. ‘volkstribunaal’ een beter orgaan is mbt het verkrijgen van gerechtigheid.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s