Nieuw

Why Does the UN Declaration for Indigenous Peoples Exclude White People?

Pixabay.

On Thursday 13th September 2007, the United Nations adopted the The United Nations Declaration on the Rights of Indigenous Peoples (UNDRIP). The declaration, which aims to develop and establish international human rights standards for indigenous populations across the world, was favoured by a majority of 144 states to 4 (Australia, Canada, New Zealand and the United States being the four countries who voted against) along with 11 abstentions (Azerbaijan, Bangladesh, Bhutan, Burundi, Colombia, Georgia, Kenya, Nigeria, Russian Federation, Samoa and Ukraine). In the 11 years since 2007, the four countries who voted against the declaration have since reversed their position and now support it. According to the United Nations, the UNDRIP is the most comprehensive international instrument on the rights of indigenous peoples in the world today.

The declaration affirms that indigenous people are equal in worth to all other people, while also recognising that they have the right to be different, to consider themselves different, and to be respected as such. It also affirms that indigenous peoples, in the exercise of their rights, should be free from discrimination of any kind.

Defend Europe >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.000 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (8997 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

3 Comments on Why Does the UN Declaration for Indigenous Peoples Exclude White People?

  1. Als ik het goed begrijp is dus de hele wereld inboorling behalve de witjes die er alleen zijn om rondjes te geven en de knip te trekken. Het 4e Reich is de EU niet maar hun bazen, de VN. Die noemen we liefhebbend niet voor niets Verenigde Nazi’s.

    Liked by 1 persoon

  2. Onterechte vergelijking, de nazi’s vochten tenminste nog voor hun eigen volk.

    Liked by 1 persoon

  3. So, for instance, the Sami of Finland (N. Scandinavia) are not protected because they’re “white”?

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s