Nieuw

White Privilege Conference features Professor who said free speech is “white supremacy”

Ryerson University, a state funded university in Canada, recently hosted a multi-day “White Privilege Conference“. What was the purpose of this state funded conference? According to Dr. Denise O’neil Green, the Vice-President of Equity and Community Inclusion, the goal of the conference was to:

“…bring a myriad of voices to the table so that we can have honest conversations and overcome these obstacles together. This is an inclusive event rooted in the desire to uplift people from all walks of life, and we welcome diverse perspectives so that our solutions are representative of our society…”

Far Left Watch >>

Doe mee met 904 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (7928 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: