Nieuw

Wanneer het “reizende volk” bij u kampeert…

Een Britse vrouw wordt al twee jaar lang belegerd. Haar buren zijn leden van het zogeheten “reizende volk” – die onder een speciale beschermingsstatus vallen. De 63-jarige wordt onderworpen aan beledigingen, bedreigingen en fysieke aanvallen. Ze krijgt geen hulp van de politie – integendeel, ze moest zich zelf voor de rechter verantwoorden.

De weduwe Olivia Boland kocht het land in Suffolk in 2016 en bedrijft sindsdien de Tostock Animal Parks kinderboerderij met lama’s, alpaca’s, pauwen en paarden. Maar het verhoopte idyllische plattelandsleven was snel voorbij. Er werd afval gedumpt, vuile luiers vlogen over haar hek, kleine diefstallen en ingesmeten ramen van haar stallen maakten het haar leven steeds moeilijker. Men zou “haar dieren doden en opeten” en bevriende karavaancolonnes zouden ter ondersteuning worden opgeroepen als ze geen stuk van haar land aan de “vriendelijke” buren zou verkopen. “Iedereen in Engeland weet dat je niet met gypsies moet beginnen”, werd haar verteld, Olivia Borland, moeder van drie kinderen, verkocht vervolgens het vereiste deel van haar eigendom.

“Deze mensen hebben mijn leven tot een hel gemaakt en de politie doet niets,” klaagt de kleine, in Taiwan geboren vrouw. “Ik heb bij de politie aangifte gedaan van meer dan dertig misdaden en uiteindelijk wordt ik in staat van beschuldiging gesteld omdat ik op mijn eigen land ben aangevallen. De travellers kunnen doen wat ze willen en de politie laat het toe dat ze de wet en de openbare orde breken”, zegt Boland, die in 1979 naar het Verenigd Koninkrijk verhuisde, meldt MailOnline.

In september vorig jaar is de situatie uiteindelijk geëscaleerd. Een van haar paarden was door een poort gelopen en ze ging erachteraan. Emma Foster, een 25-jarige jongere “reizende” buurvrouw, en een andere vrouw wisten zich niet meer te beheersen. Ze stortten zich schreeuwend op de oudere vrouw, al snel ontwikkelde zich een schermutseling . “Ze viel me aan met een sandaal en sloeg me. Alles in mijn herinnering is wazig. Ze slaagde erin om een paar slagen uit delen en wilde me op de grond worstelen”, zegt de weduwe.

Wanneer de zoon van Boland de groep vraagt om zijn land te verlaten, hoort men een man schreeuwen dat zij “Chinese varkens” zijn en het het land gedwee zouden moeten verlaten. Olivia Boland duwt terug, naar haar mening in zuivere zelfverdediging. Een vergissing, zoals de politie haar kort daarna zal vertellen. Ze had eenvoudig moeten vertrekken, nu kon ze rekening houden met een aanklacht wegens buitensporige zelfverdediging, werd haar verteld.

Bolands zoon Peter begrijpt de wereld niet meer: “Mijn moeder heeft niets verkeerd gedaan. Het is belachelijk dat ze voor de rechter wordt gedaagd”, zegt de 37-jarige. “Mijn moeder werd raciaal beledigd en heeft meerdere aanklachten ingediend naar aanleiding van verschillende incidenten. Niemand heeft zich daarvan iets van aangetrokken. Het is alsof de politie de reizigers onder alle omstandigheden wil beschermen”.

Enkele dagen geleden zijn de aanklachten tegen haar wegens gebrek aan bewijs ingetrokken. Haar aanvalster is beboet en moet de gerechtskosten betalen.

Bron:

https://www.journalistenwatch.com/2018/05/19/wenn-das-fahrende-volk-bei-dir-halt-macht/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.110 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7706 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

5 Comments on Wanneer het “reizende volk” bij u kampeert…

 1. boorzalf // mei 19, 2018 om 21:41 //

  Er is maar één antwoordt op tegen dat ongedierte,

  Liked by 1 persoon

 2. Duchesne // mei 19, 2018 om 22:27 //

  De staat buigt overal waar een groep GENOEG geweld op tafel kan leggen…..zo werkt “democratie”…zoveel geweld op tafel leggen en durven te gebruiken zodat anderen rekening met je houden. Zo komt een volk en een land uirteindelijk tot stand en kan het overleven, door de mogelijkheid tot geweld te bezitten…
  Er is helaas geen andere weg…
  De basis van democratie en mensenrechten is genoeg geweld in huis hebben om andermans fatsoen af te dwingen. En heb je dat niet pist je eigen regering in je bek…

  ‘travvelers” kunnen massal een gemeente binnen trekken, daar “stranden” wegens “geen geld” en uiteindelijk met een leuke cent per famillie betaald door de gemeente weer verder trekken…..al jaren een normale zaak in GB…ze hebben de macht van getal en bereidheid tot geweld tot hoever het nodig is en daar voorbij, incluis de mogelijkheid tot het verkriajgen van wapens, net als motorclubs die echter het getal missen…..en daarom worden gepakt waar mogelijk…te zwak…tegen losse individuen of kleine gorepen is optreden geen probleem, mits ze niet bewapend zijn….

  En daarom gaat de EU “iedereen” in de aankomende 2 jaar totaal ontwapenen, tot een windbuks toe….met zware straffen als sanctie, reken op tien tot vijftien jaar cel.
  Binnen twee jaar vanaf heden, vanaf september gaan ze los, belgie heeft in Maart al behoorlijk verboden, als voorbeeldland…

  Natuurlijk wel selectief enkel de eigen autochtoon, discrimineren is ten slotte “not done’ in lala land.

  Geweld is noodzaak om te overleven, een ongewapende burger eenvoudiger onder de duim te houden. en vergis u niet, een gewapende burger kan indirect voor de staat een gevaar zijn, het ligt eraan hoe deze optreed.
  Als agenten niet meer de straat op durven omdat hun wagen op iedere straathoek doorzeefd kan worden is de macht van de staat niet veel meer waard…en die boodschap hebben de mislams al duidelijk aan de staat overgebracht, vandaar de andere behandeling…

  …een oproep van een mafklapper in een moskee die word overgenomen door anderen en er staan overal “verwarde” mensen met wapens op de politie te schieten, de centrale weet niet meer waar en waaraf en de gemidelde agent weet enkel nog het gaspendaal te vinden. Tien steden met in iedere 1000 mafklappers die akbarrend de boel affikken en wat rond schieten en dit land is weg. Mocromaffia is ineens muhajedinn of zoiets, tel uit je winst.

  Niemand die weet wat te doen of iets durft.
  Nationaal terrorisme bestrijding, het is een farce als SHTF komt. Het leger, tsja, wat als eerste beschermd word is niet u of ik maar HUN en hun bezit…u bent slachtvee…

  …….en zo dicht zitten we hier bij een Islam overame, met een regering die acuut capituleerd en aan de “onderhandelingstafel” gaat met een stel ranzige zelfbenoemde sekte “leiders” om maar zelf nog even aan het vreten en roven te kunnen blijven, ondertussen voor de eigen zelf een veilige haven regelend ver weg…

  Macht komt uit de loop van een geweer, wie er geen mag hebben is totaal afhankelijk qua lot van het humeur en de grillen van een ander. Zoveel verschil is er dan niet meer tussen een parlementaire multiculti “democratie” en een vernietigingskamp….

  Besef waar je staat, wij als burgers zijn voor de staat niets dan nummers en vuil. Ongeacht of er ene grondwet is, want men heeft daar collectief het schijt aan in Den Haag.

  Liked by 1 persoon

 3. antiislamnu // mei 19, 2018 om 23:36 //

  Hier in Nederland hebben we het uitsterving beleid een ieder woonwagen bewoner die overlijdt daar woord de standplaats van geschrapt.
  En dat is maar goed ook want het zijn gewoon asociale die ooit eens in een caravan zijn gekropen en die er maar op los leefde van uitkeringen en criminaliteit

  Like

 4. Scrutinizer // mei 20, 2018 om 06:21 //

  @Duchesne,
  U vergat nog: in dat leger zitten bovendien ook nog een aantal “vredelievenden”

  Like

 5. Elisabeth // mei 20, 2018 om 15:02 //

  Antiislamnu, dat beeld wat je nu schets daar kan ik mij niet in vinden. Niet alleen ik maar ook velen in mijn familie niet. Ben uit een gezin van 10 kinderen, al van mijn 16de gewerkt, ook tijdens mijn huwelijke werkte ik of fulltime of parttime. Mijn broers en zussen idem, allemaal werkten en werken voor een bedrijf en dragen gewoon premies van zoals iedereen. Mijn ooms en tantes van beide zijden, werkten ook. Mijn vader heeft nog nooit een dag een uitkering gekregen! Allebei mijn opa’s waren binnenschippers geweest, later ook allerlei baantjes als losse arbeider. Asociaal? Als jij het zegt en vind, mijn ervaring is anders. Twee van mijn ooms hebben in de 7de december divisie gezeten en uitgezonden naar Nederlands Indië. Andere ooms zaten gewoon in het leger. Heb nu nog een paar achternichtjes en neefjes die beroepsmilitair zijn. Ooit in een caravan gekropen, dacht en weet zeker van niet. Van mijn moeders kant waren ze marskramer en paardenhandelaars, verschillende europese landen doorgetrokken vanuit Wit-Rusland en tenslotte in Nederland neer gestreken. Van mijn vaders kant kwamen ze uit Frankrijk en Italië en tenslotte hier ook neer gestreken. Er zullen vast wel lamzakken bij zitten en/of criminelen, ik ken ze niet allemaal want het zijn behoorlijk grote families.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s