Nieuw

Shariageweld in Dortmund: “Waarom drinken jullie alcohol?” – Kwartet slaat twee jonge mannen in elkaar en rooft telefoon

Gisterochtend 12 mei om 4.15 uur werden in Dortmund aan de Hansastrasse/Lütge Brückstrasse twee jonge mannen door een groep jonge mannen benaderd over hun alcoholgebruik en vervolgens geslagen en beroofd.

Volgens de twee 23- en 24-jarigen kwamen ze in de vroege ochtenduren uit een discotheek en waren ze op weg naar huis. Op de Hansastrasse/Lütge Brückstraße sprak een groep van vier de twee mannen uit Irak toe. De groep vroeg agressief waarom ze allebei alcohol zouden drinken. Gelovige moslims zouden dat niet behoren te doen.

De 23-jarige antwoordt dat zijn geloof hem daartoe in staat stelt. Plotseling sloegen de onbekende mannen hem en zijn metgezel. Een van het kwartet dreigde ook met een mes, maar gebruikte het niet. In de loop van het handgemeen werd de mobiele telefoon van de 23-jarige gestolen. Toen de 24-jarige op de grond lag, bleven de sharia-moslims op hem inbeuken.

De twee gewonden moesten naar een ziekenhuis voor ambulante behandeling.

Twee van de daders worden beschreven als ongeveer 20 jaar oud, de andere twee tussen 17 en 19 jaar oud. Alle vier waren duidelijk van moslimorigine volgens de slachtoffers.

De politie zoekt nu getuigen die informatie kunnen geven over de verblijfplaats of identiteit van de daders. Neem contact op met de Justitiële Recherche van de Politie Dortmund onder telefoonnummer 0231 132 7441.

Bron:

https://www.presseportal.de/blaulicht/pm/4971/3942745

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 996 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (8949 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

2 Comments on Shariageweld in Dortmund: “Waarom drinken jullie alcohol?” – Kwartet slaat twee jonge mannen in elkaar en rooft telefoon

 1. De sharia in volle werking , wat als er nog meer van die gevaarlijke gekken de wet van de pedofiel gaan opleggen?
  Heel voorzichtig zijn bied allang geen uitkomst meer ,ze mogen doen waar ze zin ik hebben ,de regeringen leggen ze geen stro breed meer in de weg uit vrees voor escalatie .
  Dat wil de facto twee dingen zeggen ,één dat er meer van die criminelen zijn dan toegegeven wordt ,twéé dat er geen enkele controle meer kan op uitgevoerd worden zonder erge gevolgen.
  Dit op zich is een teken aan de wand dat de omvolking in alle rust moet gebeuren,zijn nemen over en wij moeten het stilzwijgend aanvaarden ,om dit te helpen gebeuren gaan ze de media controleren, vrije meningsuiting vermoorden , alles wat het zou kunnen verhinderen als racistisch,xenofoob en wat nog allemaal bestempelen.
  Hoe ver het omvolken staan weten enkel hen die er mee bezig zijn en die zwijgen wijselijk.
  Anders gesteld weten wij niet hoever we al staan om niets meer te zeggen te hebben.

  Liked by 1 persoon

 2. Hb. Schwarz // mei 19, 2018 om 21:52 //

  Bedank Opoe Merkel van al dit ongevraagde ideologische geweld.
  Opoe wordt een beetje dement, had hitler op het laatst ook last van en daarmee het gehele Duitse volk.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s