Nieuw

Saarbrücken: man schiet om zich heen om familiefeestje op te fleuren – twee doden

Archieffoto.

Zaterdag zijn bij een schietpartij in Saarbrücken twee doden gevallen. Volgens een woordvoerder van de politie werd een verdachte gearresteerd.

Saarbrücken. Een man schoot om zich heen volgens een bericht in de media in Fechingen in Saarbrücken. Twee mensen werden gedood, meldde een politiewoordvoerder. Volgens berichten in de media zijn bij het incident in de wijk Brebach-Fechingen in Saarbrücken meerdere mensen ernstig gewond geraakt.

Volgens de radio van Saarländischer Rundfunk sprak een woordvoerder van de politie van een daad binnen een gezin. Hij legde uit dat de schoten in een huis werden afgevuurd. De schutter werd overweldigd en gearresteerd. De precieze achtergrond is echter nog onduidelijk.

AbendBlatt >>

De herkomst van de dader heeft de politie niet vermeld, maar Merkel heeft een schietgraag volkje uitgenodigd dat graag schiet bij familiefeestjes.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.110 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10031 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

4 Comments on Saarbrücken: man schiet om zich heen om familiefeestje op te fleuren – twee doden

 1. Fransdo // mei 19, 2018 om 18:07 //

  ‘De herkomst van de dader heeft de politie niet vermeld, maar Merkel heeft een schietgraag volkje uitgenodigd dat graag schiet bij familiefeestjes.’

  Oh, het is dus geen witte man? Dan weet ik al genoeg, bedankt.

  Like

 2. Bij geen vermelding van herkomst vullen we hem zelf wel in tegenwoordig, inderdaad 😉

  Like

 3. getint zoals dat heet.

  Like

 4. Eerwraak ?

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s