Nieuw

Jordan Peterson and White Pride

Jordan Peterson, screenshot YT

He is wrong even by his own terms.

Jordan Peterson is a Canadian academic who shot to fame because he took a stand against newfangled “gender” pronouns. He is now a YouTube star, and his book, 12 Rules for Life, is a best seller. Like others recently profiled in a comically apprehensive article about the “intellectual dark web” in the New York Times, Dr. Peterson has made a name for himself simply by making common-sense observations of the kind that have become taboo. He does a great deal of good, hacking away at egalitarian foolishness, and his audience is very much the sort of people who have the potential to become race realists.

However, Dr. Peterson has explicitly denounced white consciousness.

AmRen >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.110 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10031 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s