Nieuw

Je hoeft geen Wilders-fan te zijn om te erkennen dat Pechtold wel erg makkelijk lijkt weg te komen

Hamer van rechter om vrouwen mee knock-out te slaan zodat ze verkracht kunnen worden

Door: Özcan Akyol

De wrakingskamer van het gerechtshof in Den Haag heeft het verzoek van Geert Wilders in het proces dat tegen hem loopt gehonoreerd. Goed nieuws voor de PVV-voorman, die niet alleen vreest dat de vrijheid van meningsuiting wordt ingeperkt, maar daarbij ook geen zin heeft in een strafblad.

Het hof wraakt de rechters omdat hun motivering om een onderzoek af te wijzen veel te summier en eigenlijk onbegrijpelijk werd gecommuniceerd.

Wilders wilde namelijk dat er onderzocht zou worden of zijn collega Alexander Pechtold, fractievoorzitter van D66, zich niet aan precies hetzelfde had bezondigd door voor een camera te zeggen dat hij de eerste Rus nog moest tegenkomen die een fout zou rechtzetten.

Lees verder:

https://www.ad.nl/politiek/je-hoeft-geen-wilders-fan-te-zijn-om-te-erkennen-dat-pechtold-wel-erg-makkelijk-lijkt-weg-te-komen~acc71631/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.110 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7706 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

1 Comment on Je hoeft geen Wilders-fan te zijn om te erkennen dat Pechtold wel erg makkelijk lijkt weg te komen

  1. Fransdo // mei 19, 2018 om 17:32 //

    Pechtold komt er mee weg omdat er in dit land met verschillende maten wordt gemeten en dat is keihard te bewijzen. Maar om me even te beperken tot het geval Pechtold: Als Wilders een fles wijn krijgt van € 100,- en hij meldt het niet aan in het Geschenkenregister dan breekt bij Links Nederland en de Nederlandse Propaganda Omroep de pleures uit. Als Pechtold een heel pand krijgt dan hoor je …… weinig. Als Wilders iets over Marokkanen zegt dan breekt de pleures uit, als Pechtold iets vergelijkbaars zegt over Russen dan hoor je ……. niets.

    Ik heb het al vaker gezegd, het OM vergeet steevast om één instantie te vervolgen vanwege verregaande discriminatie, namelijk ……. zich zelf!!!!

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s