Nieuw

Italië wordt eurosceptisch: regering wil 500.000 illegalen terugsturen

Matteo Salvini, screenshot YT

De links-populistische Vijfsterrenbeweging en de rechts-nationalistische Lega Nord hebben zopas in Italië een regeerakkoord gesloten waar menig eurocraat zenuwachtig van zal worden. Het akkoord bevat ingrijpende maatregelen, zoals een basisinkomen voor alle Italianen en een veel strenger immigratiebeleid. Daarnaast wordt er een politieke middelvinger opgestoken naar Brussel met een soepeler beleid inzake de staatsschuld en het begrotingstekort.

De twee grote winnaars van de verkiezingen lijken elkaar dus definitief gevonden te hebben.  Enkele belangrijke punten uit het programma:

Rechts Actueel >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.072 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9786 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

2 Comments on Italië wordt eurosceptisch: regering wil 500.000 illegalen terugsturen

  1. antiislamnu // mei 19, 2018 om 23:38 //

    Er is nog hoop op een snelle ondergang van de eu en de euro viva Italië

    Like

  2. Wij hoeven echt niet te juichen want wij gaan het betalen. Net als de Grieken hebben de Italianen toen ze er bij kwamen ook gelogen over hun financiën. En straks kunnen wij ons pensioen inleveren omdat zij eerder met pensioen gaan. We hebben het steeds over één Europa waar alles gelijk zou moeten zijn. Maar als in het ene land de pensioenleeftijd 60 is of lager en bij ons zie ik geen gelijkheid. Zo ook niet in BTW afdrachten en ga zo maar door.
    Maar hopelijk is dit het begin van het einde maar ik ben niet zo optimistisch.

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s