Nieuw

Hoe westerse geheime diensten jihadisten gebruiken

Gegevens rond de persoon van de Britse en erg belangrijke salafistische predikant Anjem Choudary (1), de man van Shariah4UK, tonen aan dat deze een infiltrant was van de Britse veiligheidsdienst MI5. Hij moest salafistische kernen oprichten en rekruteerde zo onder meer de Belg Fouad Belkacem, de stichter van Sharia4Belgium.

Door: Willy van Damme

Ook rond de persoon van de Molenbeekse predikant Bassam Ayachi hangt er een verdacht geurtje. In Europa kwam die voor het eerst in 1996 met het gerecht in aanraking toen men hem noemde als de draaischijf die geld van erg gewelddadige overvallen gepleegd door de salafistische Bende van Roubaix doorsluisde naar terreurgroepen in Bosnië. En die steun van Bassam Ayachi aan de terreur blijft nu al 22 jaar lang duren en desondanks is de man nog nooit veroordeeld. Hoe kan dat?

Novini >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 996 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (8949 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

2 Comments on Hoe westerse geheime diensten jihadisten gebruiken

 1. Duchesne // mei 19, 2018 om 10:59 //

  Van de Nederlandse geheime dienst is bekend dat men Antifa leiders op de “loonlijst’ had staan, het geval Paul Kraaier is daarvan de meest bekende. Deze zette een rechtzaak in gang voor achterstallig loon omdat deze als informant en leidingevende naar eigen inzicht veel te weinig betaald had gekregen…..uiteindelijk is er een uitspraak gekomen en heert hij ongeverr 1,5 miljoen euro van de staat gekregen….

  Dit stuk ellende van Antifa is een van de lieden die onder andere mevrouw Janmaat het lopen heeft gekost, vele mensen met doodsbereigingen, brandstichting en geweld heeft doen afzien van hun zetels in 1994 toen de Centrum Democraten in het hele land grote zetel winst hadden…..de Centrum Democraten haalden de volgende verkiezingen niet wegens te weinig leden en een aantal is om lijfsbehoud al snel na de verkiezingen als zelfstandige fractie verder gegaan of de politiek ontvlucht. Lle andere partijen stonden erbij, wisten ervan, en vornden het wel goed….

  (Note: sommige partijen deden actief mee zoals groen links en de PVDA, die letterlijk in alle openheid groepen aanstuurden tot aanval op straat….onder toeziend oog van politie en zonder enig juridisch gevolg. We noemen dit democratie)

  De rol van de Nederlandse staatsveiligheid in de ondergang van de CD is aansturend geweest en financierend, zoals Kraaier in zijn boek zelf ook aangeeft. Het resultaat was het einde van iedere groei en het inkrimpen tot twee kamer zetels, welke feitelijk nog nul waarde hadden.

  Als iemand zegt dat Europeese geheime diensten Jihadisten financieren en mede organiseren dan is voor mij de aannemelijkheid bijna 100%.
  Persoonlijk heb ik ervaren dat deze leiden geen boodschap hebben aan enige wet en dat er nergens bescherming is tegen deze macht binnen de staats structuur. Vele politici hebben een eigen dossier bij deze diensten en kunnen als ze niet in de pas lopen het einde van hun carriere tegemoed zien. Het zwijgen en zakken mogen vullen of spreken en in een totale verbanning gaan is nergens zo duidelijk als in de politiek.

  Een politicus die in een schandaal of een andere situatie komt en alles verliest is ongehoorzaam geweest en heeft even niet door heeft gehad wie de baas is in dit land. Een geweldig voorbeeld zo op zijn tijd voor andere politici….luisteren of….en u maar denken dat we in een democratie leven waar de volksvertegenwoordiging de baas is…..als er ooit iemand aandelen aan de deur komt verkopen voor hardhout in midden Amerika met 50% windt per jaar, gelooft u dat ook?

  Rechters zitten net als politici in dezelfde hoek, staatsveiliheid kan onderzoeken en uitspraken sturen zoals men zelf wil. Gelijkheid voor de wet is dus relatief….

  …en dan vraagt men wel eens waarom ik wil emigreren…helaas heeft Paul Kraaier het emigratie potje al leeggeplukt…plus nog wat succesvolle criminelen die met ene bonnetje ene nieuw leven konden beginnen, als beloning voor een succesvolle carriere als crimineel met de juiste hand en span diensten voorde juiste organisatie op het goede moment…… niet helaas maar ….is ondergetekende niet in de Judas mentaliteit……en de arme burger zonder crimineel verleden komt vele landen niet eens meer in zonder halve ton of meer……terwijl bezitters vannbonnetjes en plegers van zware delicten met een blanco briefje overal een toekomst kunnen opbouwen….misdaad loont, mits je maar groot genoeg bezig bent en de juiste mensen blij maakt op hun wens….

  “In naam van de koning, dat ook nog….zou Willie dit soort dingen weten?

  Like

 2. jackvanderveen // mei 19, 2018 om 11:35 //

  Bovenstaande verklaart ook alles omtrent de stilte die is gaan heersen om Greetje Wilders heen. Hetgeen mij reeds bekend was, maar zo een reactie ondersteund mijn conclusie.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s