Nieuw

Groeiend antisemitisme in Frankrijk, jongeren handelen uit naam van islam

De toename van het aantal moskeeën in Frankrijk gaat gelijk op met het aantal weggezuiverde Joden

De 75-jarige rabbijn Michel Serfaty organiseert een voetbaltoernooi voor de armste kinderen uit de banlieues, de voorsteden, rond Parijs. Hij hoopt op die manier een brug te slaan naar moslimkinderen, want hij is bezorgd.

“Het nieuwe antisemitisme komt agressief naar buiten”, vertelt hij. “Zo ken ik jongerenwerkers in buurthuizen, die vertellen dat sommige kinderen daar van zes jaar al vol zijn van haat tegen joden. Ze weten zich er geen raad mee.”

In Frankrijk neemt het antisemitisme toe. Volgens een pamflet in dagblad Le Parisien, ondertekend door driehonderd prominenten, gaat het om een ‘stille etnische zuivering’.

NOS >>

Maar gelukkig heeft de NOS een imam gevonden die zegt dat het niks met islam te maken heeft en hij en 30 van zijn collega’s bieden de Franse staat hulp aan:

Wij hebben antisemitische, racistische daden altijd veroordeeld, want het gaat om gelijkheid. Een moslim kan vanuit zijn religie geen antisemiet zijn, dat is een paradox.”

De afgelopen jaren zijn er 50.000 Joden weggevlucht gezuiverd uit de banlieus, maar volgens de imams ligt dat aan het Israëlisch-Palestijnse conflict en niet aan het feit dat er meer Jodenhaat in de koran staat dan in Mein Kampf.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.109 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10032 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

1 Comment on Groeiend antisemitisme in Frankrijk, jongeren handelen uit naam van islam

  1. templars2017 // mei 19, 2018 om 22:52 //

    Kijk naar de kaart en huiver, en maar volhouden dat er geen probleem is………

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s