Nieuw

Buitenlanders blijven Nederland leegroven met medewerking van de regering – Uitkeringen in buitenland niet gekort

Het ministerie van Sociale Zaken heeft zich lelijk verrekend aan de uitkeringen die moeten worden uitbetaald aan mensen in het buitenland. Na recente uitspraken van de rechter blijkt dat het voor maar liefst dertien landen niet mogelijk is om die uitkering te korten op basis van de lagere leefkosten aldaar.

Het gaat onder meer om uitkeringsgerechtigden die verblijven in Egypte, Thailand, Indonesië, Zuid-Afrika en de Filipijnen. Vanaf 1 april krijgen die nu alsnog het volle pond uitbetaald en waar nodig ook met terugwerkende kracht. Minister Koolmees (Sociale Zaken) zal met de landen moeten onderhandelen om afspraken te maken over lagere uitkeringen.

Telegraaf >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.000 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (8997 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

3 Comments on Buitenlanders blijven Nederland leegroven met medewerking van de regering – Uitkeringen in buitenland niet gekort

 1. Johan P // mei 19, 2018 om 20:06 //

  Wat een onzin. Gewoon volledig kappen. Men heeft er nooit moeite mee om pensioenen aan te passen voor mensen die in het buitenland wonen na een lang werkzaam leven. En de belastingdienst blijft ook gewoon extra aanslagen sturen, maar nee, mensen die nooit wat hebben toegevoegd, die moeten een uitkering blijven krijgen waar ze letterlijk een prinselijk leven van kunnen leiden.

  Like

 2. Wanneer je terug keert naar het land van herkomst heb je helemaal geen recht op een uitkering. Als ik vrijwillig ontslag neem krijg ik ook niets. Wat is dit voor kul. Ik moet de eerste rechter nog tegen komen die voldoende hersens heeft om het ambt uit te oefenen om in termen van Pechtold te spreken.

  Like

 3. Ho ho ho…..in Indonesie wonen nog genoeg mensen die voor de toenmalige KNIL en andere NLse bedrijven hebben gewerkt . Ook zijn er nog genoeg weduwes van oud-NLers etc etc…waarom zouden die GEEN recht hebben op de betreffende pensioenen cq uitkeringen. Ongeacht of men in NL woont of niet…..Wettelijk gezien , hebben deze mensen RECHT hierop. Zeker , daar NL ook meer dan genoeg GEJAT heeft uit dit land , waaraan NL o.a.zijn welvaart te danken heeft. Als men nu , gaat lopen zeiken dat de levensomstandigheden goedkoper zijn en derhalve uitkeringen verlaagd moeten of zelfs geheel afgeschaft , is dat wel het ONBESCHOFTSTE wat men kan doen. Dan had de NLse regering als ook het NLse volk , deze mensen in NL moeten accepteren….IS NOOIT GEBEURD…..Zelfs de Indischen wilde men destijds ergens in Brazilie dumpen. (gelukkig is dit niet doorgegaan). De Molukkers heeft dhr. Luns , op bevel van de toenmalige NLse regering , belogen en bedrogen. Molukkers , Indo’s en Indischen , waarvan velen met hun bloed hebben betaald voor het “rood-wit-blauw” , kun je niet op zo’n wijze afschuiven. Dat zou namelijk aantonen wat voor ASOCIALE HUFTERS er in de NLse politiek zitten cq als staatshoofd rondrennen en volk is. Mensen die bij aankomst in NL alles hebben gedaan om geaccepteerd te worden als NLer. Weliswaar met een ander kleurtje….maar hardwerkende mensen , die keer op keer genaaid werden. Desondanks , zich toch hebben weten te vestigen en bewijzen dat ze het verdienen om als volwaardige NLers te worden erkend en behandeld alsmede ook de volledige en zelfde rechten te hebben als de autochtone NLers. Deze mensen hebben , in de 50er en 60er jaren , samen met de autochtone NLers , NL weer opgebouwd. Niks Marokkanen of Turken die NL hebben “opgebouwd” …laat staan “bevrijd” van d Nazi’s . En ook deze mensen , Marokkanen / Turken , die lang in NL gewerkt hebben en pensioen premie betaald hebben en pensioen gerechtigd zijn , terugkeren naar hun vaderland , waarom zouden deze mensen GEEN recht hebben op hun VOLLE pensioen ??? Dat de levensstandaard , in Turkije , Marokko , Indonesie , Suriname , Philippijnen , Thailand etc etc , goedkoper is dan in Europa , met name NL , kan men deze mensen toch niet kwalijk nemen en hen ervoor straffen ??? Door hen te minderen in hun uitkering(en) . Of andere mensen die voor NLse bedrijven werkten/werken , gaan we die ook KORTEN op hun wettelijke rechten etc etc… ???
  Indien ja…dan is het snel afgelopen met werken vor een NLs bedrijf in ’t buitenland . Heeft namelijk geen enkel nut.

  Kijk , als mensen in NL werkzaam/pensioen gerechtigd en woonachtig zijn en JALOERS zijn op mensen die terugkeren naar hun geboorte land , om DAAR te genieten van hun ensioen en daar dan mischien een vorstelijk leven lijden….Tja dat is een misschien een zure appel voor de mensen in NL…Maar de betreffende “buitenlanders” , hebben er WEL voor gewerkt en hebben derhalve ook het recht om van hun pensioen te genieten. Dat “zeikende NLers” het “oneerlijk” vinden ….Mensen , verhuis naar een zonniger oord , waar men van dezelfde levenswijze kan genieten.

  Uiteraard , zijn er ook allochtonen , die de zaak belazerden/belazeren (tot op heden) , en als men dezemensen wil aanpakken….GA JE GANG…zo hoort het .
  Maar GEEN mensen een oor aannaaien na een levenlang hard te hebben gewerkt voor de NLse overheid cq NLse bedrijven.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s