Nieuw

Afghanen terroriseren twee tienermeisjes – “Weten jullie hoe wij Afghanen doden?”

Archieffoto.

Zweden – Twee Afghaanse jonge mannen hebben een uur lang twee Zweedse tienermeisjes geterroriseerd. Ze randden hun slachtoffers aan, bedreigden hen met een mes, gaven schoppen en slagen, en dreigden hen te vermoorden.

Twee tienermeisjes waren op weg naar huis na een training in een sportschool in Vimmerby toen ze achter de Ica-supermarkt werden aangevallen door twee jongens .
– Ze drukten de meisjes tegen een houten muur en staken een mes recht naast hen, zegt de moeder van een van slachtoffers.
Ze vervolgt:
– Twee Afghanen begonnen dreigend tegen hen te schreeuwen. Mijn dochter en haar vriendin draaiden zich om, renden weg en verstopten zich in een paar struiken, maar ze werden natuurlijk gevonden.

Doodsbedreiging
De twee jongens pakten de rugzakken van de meisjes af en schudden de inhoud op de grond. Toen begon de uur lange mishandeling.

– Ze gooiden een luidspreker en een mobiele telefoon achter zich weg. Ze hielden de meisjes vast en betastten hun. Ze trokken een mes, duwden de meisjes tegen de muur en cirkelden een mes rond hun hoofden. Ze zeiden: “Weten jullie hoe wij Afghanen doden? We tellen tot drie” en toen staken ze het mes recht naast hen in het hout. Ze zeiden dat ze in het bloed op de grond zouden liggen en “als jullie iemand iets vertellen vermoorden we jullie”.

Beten in haar keel
– Ze staken meerdere malen naar de maag van mijn dochter en het was erg dichtbij, slecht een paar decimeters ervandaan. Mijn dochter was doodsbang en ze beten ook in haar keel.

“Keel doorsnijden”
Het drama zou misschien nog langer hebben geduurd als Rasmus Hindersson er niet was geweest. Een van de slachtoffers stuurde hem een sms en schreef dat ze werden achtervolgd door een paar jongens met een mes. Hij zette zich meteen in zijn auto.

– Ik wist niet of ze een grapje maakten of niet maar nam het toch serieus en zei tegen hen dat ze moesten proberen naar de Ica te rennen omdat daar mensen zijn, maar dat lukten niet en ik belde dus op, toen antwoordde een van de jongens en zei dat als ik daar zou komen hij mijn keel zou doorsnijden en me vermoorden, ik zei alleen maar dat ik eraan kwam.

“Het is vanzelfsprekend om ook in kleine kwesties in te grijpen”
Hindersson belde onmiddellijk de politie op en even later verlieten de jongens de plaats van het delict.

– Het is vanzelfsprekend om in zo’n geval in te grijpen, ik vind dat iedereen ook in kleine kwesties moet ingrijpen. Ik kreeg ook te horen dat er families voorbij kwamen toen het incident aan de gang was, maar niemand tussenbeide kwam, zegt hij.

Op aanraden van de politie is Hindersson nooit ter plaatse geweest.

– Ik ging er niet naar heen omdat de politie er eerst naartoe wilde, dus ik moest op een andere plek wachten om in plaats daarvan met de politie te praten.

Alleen maar om te kwellen
De moeder vertelt dat de daders geen waardevolle spullen hebben meegenomen.

– Ze hebben alles laten liggen, het was alleen maar om te kwellen. Het was behoorlijk vreemd, ik kan het echt niet begrijpen, vertelt de moeder.

De tienermeisjes moesten later op de avond met vijf politieagenten praten en waren erg overstuur geweest.

– Ze waren echt geschokt, ze zaten op het gras en huilden alleen maar. Het was verdomd onbehagelijk en er werd niet veel geslapen. Je maakt je zorgen wanneer je een tienerdochter hebt en denkt dat er iets kan gebeuren, en dan gebeurt het ook. Het is echt afschuwelijk.

Een van de misdadigers is geïdentificeerd
Een van de daders zou door de meisjes zijn geïdentificeerd.

– Ze kennen ze niet, maar ze hebben er een in de stad gezien en een vriend van mijn dochter herkende de naam. We hebben op Instagram gekeken en hij komt uit Hultsfred. We hebben de foto van hem naar de politie gestuurd. De andere is waarschijnlijk ouder en we weten niet wie het is, zegt de moeder.

Bron:

http://www.dagensvimmerby.se/nyheter/e/21708/drama-i-en-timme-hotade-att-doda-tonarstjejerna/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.000 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6675 Articles)
Journalistiek zou onaangenaam moeten zijn, een streven waar wij graag aan voldoen. Ai, ai, ai.

6 Comments on Afghanen terroriseren twee tienermeisjes – “Weten jullie hoe wij Afghanen doden?”

 1. Johan P // mei 19, 2018 om 04:03 //

  “Het is vanzelfsprekend om ook in kleine kwesties in te grijpen”
  Ook in kleine kwesties? Als men zoiets al als een kleine kwestie categoriseert is er echt iets grondig mis.

  Like

 2. Maarten van Groeningen // mei 19, 2018 om 11:50 //

  Hoi,

  Kan ik iets vragen?

  Met vriendelijke groeten,

  Maarten van Groeningen

  ________________________________

  Like

 3. Allemaal namaak vluchtelingen die in het land van herkomst iets hebben uit gespookt waardoor ze moesten vluchten. En wat is dan makkelijker om je voor te doen als politiek vluchteling. Dat kan toch niet gecontroleerd worden. Ik blijf het herhalen een echte vluchteling is dankbaar dat hij veilig is en houdt zich over het algemeen rustig.

  Liked by 1 persoon

 4. ‘………om ook in kleine kwesties in te grijpen……’
  Pffffffffff
  Wat is het eigenlijk het gebruikte ‘stofje’ in het drinkwater in Zweden waardoor de geestelijke vermogens totaal degeneren……..?

  Totaal van het padje daar,……..
  (al vraag ik mij inmiddels sterk af of er nog een ‘padje’ is).

  Liked by 1 persoon

 5. Marianne // mei 19, 2018 om 16:11 //

  Om in kleine kwesties in te grijpen??? Wat is dan een grote kwestie??? Optiefen met die etters. terug naar verweggistan.

  Like

 6. trebor2110 // mei 19, 2018 om 16:54 //

  “Weten jullie hoe wij Afghanen doden?
  beetje de klemtoon anders leggen en ik zeg 1 kogel tussen de ogen 🙂

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s