Nieuw

Wrakingsverzoek Wilders aanvaard – nieuwe rechters

Foto: Geert Wilders bij Zoomin.TV.

Het wrakingsverzoek in de zaak van de “minder Marokkanen”-uitspraak van de Nederlandse extreemrechtse politicus Geert Wilders (PVV) is vandaag aanvaard. De rechters van het Haagse gerechtshof die volgens Wilders de schijn van partijdigheid hebben gewekt, worden van de zaak afgehaald. Dat heeft de wrakingskamer bepaald. Drie andere rechters zullen met de zaak aan de slag moeten. De behandeling van de strafzaak loopt hierdoor zeker een half jaar vertraging op. HLN >>

Behalve natuurlijk wanneer ik iets roep waar je het niet mee eens bent, dan weet je niet hoe snel je me moet blokken.

Succes met het uitzoeken van een nieuwe rechter dan maar:

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.000 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (8997 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

11 Comments on Wrakingsverzoek Wilders aanvaard – nieuwe rechters

 1. Wouter Eenhoorn // mei 18, 2018 om 18:53 //

  extreem rechts?????????

  Liked by 2 people

 2. Fransdo // mei 18, 2018 om 19:30 //

  De Engelsen hebben daar een mooi gezegde over: Het OM has bitten off more than they can chew.

  Hoe is het toch mogelijk dat het OM en de Rechterlijke Macht ongestraft kunnen door gaan om Nederland zo publiekelijk voor paal te zetten in het Openbaar?

  Dit gaat mijn verstand te boven maar als ik straks in het buitenland ben dan durf ik niet meer te zeggen dat ik uit Nederland kom om te voorkomen dat ik vierkant in mijn gezicht word uitgelachen.

  Like

 3. Krelis // mei 18, 2018 om 19:31 //

  En de EU, met vetklep Timmermans voorop, maar tekeer gaan tegen Polen en andere Oost-Europese landen, omdat zij geen onafhankelijke rechtspraak zouden hebben. Kijk eerst eens naar je eigen land, Franske: de hoogste rechter van de Raad van State wordt benoemd door de regering (niks onafhankelijk dus) en het strafrecht in NL kent vele rechters die politiek vooringenomen zijn (lees: D66-adepten).

  Like

 4. scherpschutter1943 // mei 18, 2018 om 20:08 //

  Het zal niet helpen. De top van het ministerie van justitie, heeft in opdracht van Rutte besloten dat Wilders hoe dan ook gestraft moet worden voor zijn minder, minder Marokkanen uitspraak. De scheiding van machtenin n de trias politica van Montesque worden hier met voeten getreden. De rechterlijke macht, inclusief justitie worden hier gebruikt voor politieke doeleinden. Zo is het in duitsland ook begonnen, met de processen in Neurenberg, tegen duitsers met een afwijkende mening. Dat heeft met rechtspleging en rechtshandhaving niets te maken. Nederland is derhalve een afgeschreven land, niet meer de moeite waard om je druk over te maken.

  Like

 5. Fransdo // mei 18, 2018 om 20:32 //

  @Krelis. Als ik me vergis sorry maar in de zaak Wilders gaat uiteindelijk de Hoge Raad zich hierover buigen en niet de Raad van State.

  Like

 6. Fransdo // mei 18, 2018 om 20:33 //

  @Scherpschutter. Inderdaad afgeschreven. De ellende is echter: wij wonen hier nog wel.

  Like

 7. Helemaal koekoek // mei 18, 2018 om 21:48 //

  En we kijken en doen er niets aan wat zijn wij een laf volk geworden of niet dan???
  Koekoek

  Like

 8. Scrutinizer // mei 19, 2018 om 05:38 //

  @fransdo (1)
  Je zou bijna liever als domme Belg bekend staan 🙂
  @fransdo (2)
  Ergens blijven wonen waar toevallig je wiegje stond is een keuze. Net zoals een mens verhuist van en instapflat naar een doorstroomhuis en eindigt in een villa, of van een achterbuurt, via het Benoordenhout eindigt in Wassenaar, kan je ook verhuizen buiten de grenzen van je belastingfarm en er een relatief gunstigere uitzoeken, niet alleen qua afpersingsvoet maar ook qua andere karakteristieken, zoals de medebewoners (wel of niet religieus gehandicapt cq. gevaarlijk dan wel ongevaarlijk).

  Like

 9. scherpschutter1943 // mei 19, 2018 om 11:27 //

  Het zal niets uitmaken, die nieuwe rechters. De politieke macht die het hele rechterlijke machtsapparaat aanstuurt heeft allang besloten om Wilders definitief te veroordelen. Ze moeten alleen nog alle fantasie gebruiken om zogenaamd middels een wetsartikel de kromme veroordeling recht te praten. Het recht in nederland bestaat niet, er zijn alleen belangen.

  Like

 10. Fransdo // mei 19, 2018 om 12:27 //

  @Scrutinizer
  Inderdaad, domme Belg klinkt nu bijna als een compliment als je als domme Hollander met de Nederlandse rechtspraak te maken hebt gehad.
  Ik denk dat ik binnenkort maar naar Hongarije ga emigreren. Daar snappen ze het wel. Ik snap nu ook beter waarom Geert Wilders een Hongarijse vrouw heeft gekozen.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s