Nieuw

Politie verzweeg dat de HamerTerrorist op Schiphol vorig jaar een EU-importjihadi was

Marechaussee schoot terecht bij paniek Schiphol

Een 29-jarige man zorgde december 2017 voor paniek door met een hamer te zwaaien richting passagiers en op een glazen toegangsdeur van de marechausseepost te slaan.

Het Parool meldt niks over de afkomst van de man, en het moet gezegd dat het stadsblad een reputatie op te houden heeft op dat gebied. 1, 2, 3, 4, 5. Hier kun je zelf de rest van de cijfers invullen, maar deze wil ik er uitlichten: Vijf brute verkrachtingen en het Parool blijft verzwijgen dat het om lichtgetintiërs gaat om de opsporing te bemoeilijken.

We moeten bij Soros-vehikel Nu.nl kijken om te lezen dat het om een ‘buitenlander’ ging.

De man kreeg in april een celstraf van zes maanden opgelegd. Hij zal na zijn straf het land worden uitgezet. De man kwam tot zijn daad omdat hij Nederland niet op vreedzame wijze kon verlaten. Dit moest naar eigen zeggen dan maar met geweld.

 

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.000 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (8998 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

6 Comments on Politie verzweeg dat de HamerTerrorist op Schiphol vorig jaar een EU-importjihadi was

 1. Fransdo // mei 18, 2018 om 12:01 //

  Ik zie niet in wat daar nu zo vreemd aan is. Toen die shooting in Amerika plaats vond sprak het journaal over een witte man https://youtu.be/VAWcIMSujxU. Sterker nog, ik vind dat eigenlijk best wel heel duidelijk. Als een terrorist een blanke is dan wordt het er bij vermeld. In alle andere gevallen van terroristische aanslagen waar de Staatsomroep dat niet vermeldt gaat het dus om een getinte man en waarschijnlijk ook een moslim. Duidelijker kan bijna niet.

  Liked by 2 people

 2. Krelis // mei 18, 2018 om 13:25 //

  “De man zou met psychische klachten kampen”.

  Laten we er in het vervolg maar vanuit gaan dat alle vluchtelingen, migranten en exotische gelukszoekers een steekje los hebben zitten in de bovenkamer. Hoeft dat niet meer als smoes te worden gebruikt door justitie en bestuurders als het zoveelste geweldsincident plaatsvindt door de buitenlandse liefhebbers van gratis geld (en huis en onderwijs en zorg en zo voort).

  Like

 3. Fransdo // mei 18, 2018 om 17:12 //

  @Krelis, helemaal mee eens. Je vergeet nog dat alle exotische gelukzoekers een bloedsuikertekort hebben dat hun gedrag verklaart. Het is de smoes van de Linkse Onbenul die keer op keer wordt geconfronteerd met de negatieve gevolgen voor de hele bevolking van hún keuzes maar te laf of dom zijn om hun ongelijk toe te geven.

  Like

 4. Ach we kunnen nog steeds gerust verder slapen want ze hebben alles onder controle.
  Ik vertrouw niets en niemand meer die met de overheid te maken heeft……er bij in dienst is…..want ze blijven de boel belazeren en iedereen trapt er in.

  Like

 5. Fransdo // mei 19, 2018 om 14:41 //

  @Guardianangel.

  Eens en oneens.

  Eens dat ze de kluit constant belazeren.

  Oneens dat iedereen er in trapt. Steeds meer mensen beginnen de DOORtraptheid te zien.

  Like

 6. Niet mijn woorden maar die van Rutte

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s