Nieuw

Orbán: we zullen mensen ter plaatse helpen – niet door onze eigen landen te laten vernietigen

De Hongaarse premier Viktor Orbán en de Poolse premier Mateusz Morawiecki hebben elkaar afgelopen maandag  in Warschau ontmoet om onder andere de Europese Unie te bespreken. Beiden deden standvastige uitspraken over immigratie.

De Hongaarse Viktor Orbán en de Poolse Mateusz Morawiecki hebben een gezamenlijke verklaring afgelegd over onder andere de EU en migratie.

Beiden spraken onverbloemd over het immigratieprobleem. Morawiecki pleitte voor samenwerking met de thuislanden van migranten, zodat de situatie daar verbetert in plaats van mensen naar Europa te verplaatsen. Men moet immigranten leren vissen, ze niet meenemen naar Europa en ze vissen geven, zei hij.

Morawiecki benadrukte ook dat West-Europese landen vaak Polen en Hongarije verkeerd begrijpen, omdat ze nooit werden bezet door communistische terreur. Het communisme is ook de reden waarom Polen nu probeert om zijn rechtssysteem te reorganiseren en zo de communistische erfenis voor eens en altijd te elimineren. Maar dit wordt bekritiseerd door de EU.

Orbán heeft ook zijn duidelijke standpunten voorgelegd.

– Nationale soevereiniteit en wie zal beslissen welke mensen in ons land mogen, is een principiële kwestie. Onze vastberadenheid is simpel. Onze ouders, voorouders en grootouders zullen zich in hun graven omdraaien als ze zien dat we iemand anders laten beslissen wie in onze natie mogen, zei de Hongaarse premier en vervolgde:

– Wij zijn een christelijke natie. We weten wat plicht en hulp betekent, maar we geloven in het principe dat hulp ter plekke moet worden gegeven, in plaats van de problemen hiernaar toe te brengen. We kunnen niemand helpen als we onze eigen landen vernietigen.

Daarom is Hongarije een project gestart met de naam “Hongarije helpt”, dat wordt uitgevoerd in samenwerking met lokale gemeenschappen in het Midden-Oosten. Het project bouwt dorpen, kerken en scholen. Volgens Viktor Orbán keren veel immigranten in Europa dankzij hun programma terug naar hun thuisland.

Op deze manier “verdedigt” men tegelijkertijd Europa tegen massa-immigratie, benadrukte Orbán.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.052 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7262 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

3 Comments on Orbán: we zullen mensen ter plaatse helpen – niet door onze eigen landen te laten vernietigen

 1. Republikein // mei 18, 2018 om 11:52 //

  Kunnen Poolse potten ook terug?
  Er zijn hier toch genoeg werkloze autochtone vrouwen?

  Like

 2. Tja, ‘common sense’….daar is eu/brussel niet groot mee geworden en -erger- ook niet een onderdeel.
  Maat het kost hen wel de kop,….dat dan weer wel !

  Like

 3. “– Wij zijn een christelijke natie. We weten wat plicht en hulp betekent, maar we geloven in het principe dat hulp ter plekke moet worden gegeven,”

  Met je Jezus-complex. Houdt toch op man, help je eigen tribe, en laat anderen dat ook maar doen. Ik verdom het om Afrika of het Midden-Oosten te helpen.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s