Nieuw

Jihadhoofdstad Molenbeek dient klacht in tegen Katie Hopkins wegens smaad

De gemeentelijke autoriteiten in Sint-Jans-Molenbeek hebben bij de gerechtelijke autoriteiten een klacht ingediend tegen de controversiële Britse columnist en verslaggever Katie Hopkins.

Zoals we zondag al rapporteerden, maakte Katie Hopkins, die in het verleden verschillende smaadzaken heeft bestreden (en verloren), een videoverslag over Molenbeek voor het hard-right Canadese nieuwsmedium Rebel News.

Video – Fox News over België: “Brussel is de jihadihoofdstad van Europa. Politici knijpen oogje dicht om stemmen te halen”

Het verslag, dat tal van feitelijke onjuistheden bevatte en zeer sensationeel van aard was, werd ook uitgezonden, samen met een live interview met mevrouw Hopkins op de rechtse Amerikaanse nieuwszender Fox News.

Er zat geen fout in stelletje Collaborateurs, hier kijk nog maar eens goed naar die laffe burgemeester van jullie:

Nu is ging de journaliste een stap verder. Aan de hand van beelden van de ernstige brand van dinsdagavond in Koekelberg, een gemeente in de buurt van Sint-Jans-Molenbeek, probeerde de Hopkins het vuur te verbinden met het jihadisme en de start van de Ramadan. De oorzaak van de brand is echter nog onderwerp van onderzoek en de Ramadan begint pas morgen.

Het illustreert alleen maar de reputatie die die jihadenclave zo onderhand heeft, behalve linkse totaalwappies maakt iedereen die associatie als er een ontploffing plaatsvindt in jullie bommenfabriek.

Katie Hopkins ‘tweede slecht geïnformeerde breedband op haar gemeente is de laatste druppel voor de burgemeester van Sint-Jans-Molenbeek Françoise Schepmans. Mevrouw Schepmans heeft op haar Facebook-pagina geschreven: “Genoeg is genoeg! Na een beledigend rapport over Molenbeek te hebben gemaakt, heeft deze pseudo-journalist gerecidiveerd door beelden van het vuur van gisterenavond in Koekelberg te tweeten en te schrijven dat het incident was: “Wat zou in de start van de Ramadan een dergelijke explosie kunnen veroorzaken in de Jihadische hoofdstad van Europa ?” Belgs Gecontroleerd Staatsnieuws >>

Collaborateur Schepmans wist van tientallen jihadisten in haar gemeente en weigerde in te grijpen. Even later vermoordden haar jihadisten honderden mensen in Parijs en Zaventem.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.072 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9786 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

5 Comments on Jihadhoofdstad Molenbeek dient klacht in tegen Katie Hopkins wegens smaad

 1. jackvanderveen // mei 18, 2018 om 21:39 //

  Publiekelijk een vraag stellen schijnt ook reeds strafbaar te zijn. Vraag maar Greet Wilders.

  Like

 2. Het is beschamend om dit sujet als landgenote te hebben.
  Dat de journaliste dergelijk weerwerk krijgt verwonderd me geen zier, het geeft aan hoe ze in Molenbeekistan denken en handelen,niets mag naar buiten gebracht worden .
  Doch als er zoveel gebeurd is er op een bepaald ogenblik geen moederen meer aan dat het toch het daglicht zal zien ,laat nou dit iets zijn dat ten alle prijs moet verhinderd worden.
  Dat ze daarvoor de reputatie van een journalist door het slijk sleuren deert hun kouuwe kleren niet.
  Wat ook een gevolg zou kunnen zijn is het te veronderstellen feit dat journalisten het almaar moeilijker gaan krijgen om eenvergunning te krijgen om in Molenbeekistan vrij te mogen filmen.
  Dat is iets dat binnen de lijn der verwachting ligt ……..

  Like

 3. eduard uit Breda // mei 18, 2018 om 22:15 //

  Daarvoor heeft de EU een wet aangenomen om de persvrijheid in te preken vanaf 25 mei 2018 actief ook in België en Nederland

  Like

 4. Hier kan je Katie Hopkins helpen. Ze zal haar verdediging zelf moeten ophoesten i.t.t. tot dat loeder van een nep-burgemeester, natuurlijk.
  https://www.therebel.media/savehopkins

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s