Nieuw

Jez Turner veroordeeld tot een jaar gevangenisstraf voor “jodenhaat”

De openbare toespraak die Jez Turner hield in 2015 in Londen leidt nu tot een jaar gevangenisstraf voor “antisemitistische haat.” De onderdrukking van de Britse bevolking neemt steeds meer toe.

De voormalige Britse soldaat Jez Turner, een frontpersoon van het London Forum, is schuldig bevonden van antisemitisme en moet daarom twaalf maanden in de gevangenis.

Tijdens een evenement in juli 2015 buiten Downing Street, de officiële residentie van de Britse premier, gaf Turner een openbare toespraak waarin hij de joden verantwoordelijk hield voor de twee wereldoorlogen in de 20e eeuw. Hij verklaarde ook aan zijn publiek dat ze “samen Engeland zullen bevrijden van joodse controle. Luister soldaten, luister naar mij. Het is tijd om ons land te bevrijden”, zei Turner in zijn toespraak.

De aangifte voor vervolging van Turner werd door de Britse staatsaanklager geseponeerd, maar bedacht zich onder druk van de joodse lobbyorganisatie  Campaign Against Antisemitism (CAA). De aanklacht tegen Turner betekende dat hij voor zijn antisemitisme zou kunnen worden veroordeeld tot een maximale straf van zeven jaar gevangenis. Gisteren werd duidelijk dat de straf in plaats daarvan een jaar gevangenis is.

London Forum is in de afgelopen jaren uitgegroeid tot een steeds levendiger discussieplatform voor sprekers die niet welkom zijn in de lokalen van het establishment. Meestal wordt Londen Forum als een “fascistische” of “neo-nazi” organisatie benoemd, wat niet terecht is. Veel sprekers behoren tot alternatieve meningsgroepen in veel verschillende kwesties, maar zelden met expliciete linkse politieke opvattingen. Alles, van homoseksuele rechtse beroemdheden tot privé-onderzoekers in de Palme-moord hebben gesproken op het forum. Het forum is echter een particuliere vereniging om het risico van aanvallen van de lakeien van de overheid te verminderen.

Ondanks deze voorzorgsmaatregel werd London Forum gedurende een jaar geïnfiltreerd door de extreemlinkse Zweed Patrik Hermansson van Expo, via de denkpolitie Hope Not Hate, nadat London Forom’s organisator hem had aangenomen als lid. De infiltratie leidde tot een lange reeks shaming en intimidatie van Britse burgers, uitgevoerd door de zogenaamde antifascisten en de mainstream media.

Bron:

https://www.hopenothate.org.uk/2018/05/14/guilty-london-forums-jez-turner-convicted-inciting-racial-hatred/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.049 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7208 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

4 Comments on Jez Turner veroordeeld tot een jaar gevangenisstraf voor “jodenhaat”

 1. templars2017 // mei 18, 2018 om 23:47 //

  Blijkbaar is het een toestand die het “elk voor zich” gehalte sterk aanhangt.
  De islamieten willen alles voor zichzelf en de blanken buiten , de meer diepgekleurde willen Europa voor zich en de blanken buiten ,en nu willen de joden de blanken het leven nog zuurder maken dan het al is, kortom iedereen wil zichzelf op het voorplan ,om eender welke reden ook ,en de blanken moeten zwijgen en oprotten………………
  Het Europa van nu is enkel nog in naam het oude continent waar beschavingen geboren werden en ontwikkelingen bevorderd ,het nieuwe Europa is het continent waar alle anderen de beschavingen willen vernietigen en ontwikkelingen wegwerken……..te beginnen met de blanken ,uiteraard……

  Like

 2. Von Puffelen // mei 19, 2018 om 10:53 //

  Like

 3. Daniel // mei 19, 2018 om 10:54 //

  De waarheid is anti-Semitisch. Het is interessant om je eens te verdiepen in de ‘filosofie’ van de zionistische ADL en AIPAC en hoe de armen van deze organisaties diep in de anus zitten van het Amerikaanse overheidsapparaat, de FED en IRS nog even daargelaten. Zionisme is 100% racistisch en onderschrijft de ‘übermensch’ gedachte van Esau volgens Talmoed en Kabbala. Israël is de belichaming hiervan. De holocaust is een middel om schuld bij de gojim te leggen, massamigratie te accepteren en om de misdaden van Esau te rechtvaardigen. Zijn alle joden schuldig? Nee natuurlijk niet! Ik acht mijn grootvader bijvoorbeeld die daar een onderdeel van vormde, niet als schuldig. De toplevel zionisten echter (zowel joden als gojim) die mensen als vee beschouwen en als pionnen gebruiken, sturen net zo makkelijk hun eigen volk naar de slachtbank, zolang het maar past in hun satanische geopolitieke agenda.

  Like

 4. Daniel // mei 19, 2018 om 10:55 //

  @Von Puffelen // mei 19, 2018 om 10:53 //
  Exact. Zo is het.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s