Nieuw

“Dat boezemt me angst in” – gepensioneerden moeten de kerk verlaten omdat moslimvrouwen zich verontrust voelen

Duitsland – Een groep christelijke gepensioneerden moeten hun eigen kerk in Bremen verlaten omdat moslimvrouwen zich ongemakkelijk kunnen voelen tijdens hun aanwezigheid.

Al zeven jaar organiseert een groep van tien gepensioneerden in het parochiehuis van de Matthias Claudius-gemeenschap in Bremen-Neustadt een wekelijkse skat kaartspel. Maar vorige week waren ze niet meer welkom.

In plaats van kaarspelen in de kerk, zou er deze keer een dag van welzijn voor moeders plaatsvinden. Hoewel het gebouw meerdere kamers heeft, werd het hele huis uitgeroepen tot “manvrije zone”. De reden: ook moslimvrouwen woonden het evenement bij.

De christelijke gepensioneerden zijn nu een probleem geworden, omdat de moslimvrouwen tijdens het evenement hun hoofddoek af wilden doen. Om dit ongestoord te kunnen doen, werden de mannen uit de kerk verbannen. Zelfs in de kelder mochten de oudere mannen niet blijven, die hun bezorgdheid over het incident aan de “Bild” kenbaar maakten.

Karl-Heinz W., 76: “Wij christenen worden uit onze christelijke gemeenschap verbannen omdat hier een moslimevenement plaatsvindt.

Een ander voegt eraan toe: “Onze uitzetting heeft niets meer te maken met tolerantie. We moeten ons aan de moslimregels houden in een kerkelijke instelling. Dat boezemt me angst in.

Bron:

https://wize.life/themen/kategorie/politik/artikel/70355/das-macht-mir-angst—senioren-muessen-kirche-verlassen-da-sich-muslimische-frauen-gestoert-fuehlen

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.000 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6675 Articles)
Journalistiek zou onaangenaam moeten zijn, een streven waar wij graag aan voldoen. Ai, ai, ai.

10 Comments on “Dat boezemt me angst in” – gepensioneerden moeten de kerk verlaten omdat moslimvrouwen zich verontrust voelen

 1. Yvonne // mei 18, 2018 om 23:19 //

  Is ouder nieuws, ik voel me ongemakkelijk in de supermarkt waar steeds meer dames met hoofddoeken winkelen
  Straks moeten mannen en vrouwen apart winkelen of wij op bepaalde tijden naar de supermarkt om ze niet te kwetsen met ons Europese uiterlijk

  Like

 2. Waar is de integratie ? duidelijk dat er geen sprake van is……….

  Like

 3. Merel // mei 18, 2018 om 23:56 //

  Arme opa s Heb je een heel leven achter de rug en dan spugen ze je zo in je gezicht.
  Leuk voor de kleinkinderen ook, opa is niet welkom in de kerk, want die vrouwen met die hoofddoeke zijn veuuuuuuul belangrijker

  Liked by 1 persoon

 4. antiislamnu // mei 19, 2018 om 00:13 //

  Helemaal doorgeslagen dit net zo als al die kartonnen torens bij Albert Hein met ramadan vergif echt belachelijk alsof het een nationaal feest is heb zin om zo’n toren op de grond te pleuren .

  Like

 5. Merel // mei 19, 2018 om 01:56 //

  Gewoon doen

  Like

 6. Scrutinizer // mei 19, 2018 om 06:37 //

  Aanklacht indienen wegens discriminatie o.b.v. geslacht.

  Like

 7. Ze doen het zelf.
  Ze hadden ook kunnen blijven zitten en die wijven verwijderen.

  Like

 8. Peetje // mei 20, 2018 om 22:02 //

  Kunnen die gore kopvodden niet naar hun eigen moskee gaan dan!!
  En gewoon blijven gaan kijken wie de langste adem heeft, niet overal gelijk toegeven aan dat mohammedanen gepeupel, laten ze lekker de krampen krijgen in onze eigen landen!!

  Like

 9. Al die klote regeringen werken er aan meedat wij uitgeschakeld worden op wat voor vlak dan ook,hoop dat zij na de oorlog en die komt er allemaal veroordeeld worden wegens landverraad en daar staat als her aan mij ligt nog steeds de DOODSTRAF op of zouden ze dat ook veranderd hebben en een BONUS krijgen.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s