Nieuw

Welkom in het Londen van Sadiq Khan

Doe mee met 937 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (8492 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

8 Comments on Welkom in het Londen van Sadiq Khan

 1. Welkom in het migrantenland België, hier reed een busje volgestampt met illegalen achtervolgt door de politie en wat deden ze om de politie af te schudden? Ze hingen een klein kind van amper drie jaar buiten een raampje, die verloren ze zeker onderweg en dit stierf door de val met hoge snelheid. Ze zijn tot alles in staat, zelfs hun kinderen opofferen en niet alleen met een bomgordel maar ook dus op deze manier.
  https://l.facebook.com/l.php?u=https%3A%2F%2Fwww.msn.com%2Fnl-nl%2Fnieuws%2Fbuitenland%2F%25e2%2580%2599meisje-3-sterft-bij-politieachtervolging%25e2%2580%2599%2Far-AAxp5OT%3Fli%3DAAazPsO%26ocid%3Dspartandhp&h=ATNfoeQBy0wH6T9wGcY0yhF-2ZPFfLjU5zJbo8d10g4QKkJ2R1tl8-0VylXC5svpnCWQZnTUzwUsHlBmdiYaBKIwkFi-zOGRVEU-T7KYy1zm7XKxho1DQz6JaMiMmiOD_WFB024w

  Like

 2. Alice // mei 17, 2018 om 21:07 //

  ’t Is bij de beesten af. Gadver!!

  Like

 3. templars2017 // mei 17, 2018 om 22:05 //

  wat vewacht je van iemand van die soo….

  Like

 4. Tijl Uylenspiegel // mei 18, 2018 om 00:54 //

  Wat een onwaarschijnlijke smeerlap.

  Like

 5. danny // mei 18, 2018 om 02:42 //

  Voor straf en als boete zou hij zijn behoefte en public moeten consumeren.

  Like

 6. Dames en Heren hebben we hier dieren ? Nee, het zjin zwarte apen , de echte smeerlappen.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s