Nieuw

Steenwijk – Marokkanen proberen man levend te cremeren in zijn auto

foto slechts ter illustratie, willekeurige brandende auto

Man levend en geblinddoekt in brand gezet in auto

Een 38-jarige inwoner van Steenwijk blijkt afgelopen weekend op het nippertje te zijn ontsnapt aan een vuurdood, toen overvallers de auto waarin hij zat in brand staken. De man was door hen geblinddoekt en kon ternauwernood ontsnappen aan de vlammen en liep hierdoor alleen brandwonden aan zijn armen op.

„De man heeft geluk gehad dat hij op tijd uit de auto kon komen”, vertelt politiewoordvoerster Chantal Westerhoff. „Anders was het waarschijnlijk heel slecht met hem afgelopen.” Zijn overvallers spraken met mogelijk een Marokkaans accent, omschrijft Westerhoff in een regionaal opsporingsprogramma.

Telegraaf >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.048 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9558 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

8 Comments on Steenwijk – Marokkanen proberen man levend te cremeren in zijn auto

 1. danny // mei 18, 2018 om 02:28 //

  idiote woestijnratten! allemaal bij elkaar in de hens dr in. Stelletje klootzakken. Een goede moslim is een dode moslim.

  Het is hier gvd niet de gaza strook.

  Like

 2. Nee, die ligt bij onze Zuiderburen, in Molenbeek.

  Liked by 1 persoon

 3. En dit zal steeds erger worden.
  Nederland moet geïslamiseerd worden want dat is al in 1975 afgesproken en
  in 2010 met de motie van Halsema nog eens onderstreept.

  Liked by 1 persoon

 4. Duchesne // mei 18, 2018 om 11:12 //

  Twaalf uur !

  Nieuwe drempel overschreden, wie kent de IS video nog uit Syrie waar een man word gedwongen tot stoppen, zijn auto uitvlucht en het veld inrent, achtervolgd word en vervolgens afgeschoten….

  C’est arrive….

  En zo zal terreur er hier in de directe toekomst uitzien, aanvallen op individuen, extreem geweld, vooral woon werk verkeer en recreatie, thuis voor de buis….
  Het is een ideaal scenario: hun (mafklappers van andere moeders en vaders) kiezen de plaats, het moment en de middelen, u mag afwachten en ondergaan. En later neemt de politie een PV op…en alles is weer goed…

  Met de import van Mislams is ook de terreur volledig geimporteerd, geimplenteerd en gefaciliteerd…en wat is mooier dan door je iman worden verteld dat je alles mag doen met en bij ongelovigen, zolang je maar 5 maal per dag bid….een vrijbrief voor de geest en eventueel aanwezig schuldgevoel, een legitimatie voor misdaad en gratis geld en vrouwen….het zou een nummer van Dire Straits geweest kunnen zijn, met wat aanpassing…

  En de over-bodig-heid die hier de baas denkt te zijn, en zijn lange arm de politie, ze zijn en kunnen nooit op tijd zijn, mogen en willen soms niet eens op tijd zijn, hun leiding arrogant volhoudend dat het beter gaat omdat het aantal aangiften daalt, compleet niet willen zien dat niemand meer vertrouwen heeft in zowel competentie als motivatie…..veiligheid garanderen, dat is onmogelijk.
  Alles afdoen als incident terwijl de grondoorzaak structureel ligt is erger dan ontwetendheid, het is bedrog.

  En hoeveel vakantiegangers zullen dit jaar de slachtoffer zijn van “migranten”….
  Vorig jaar was het erg, dit jaar gaan er weer mensen naar plaatsen die gewoon niet veilig zijn maar waar de regering om economische en politieke motieven geen reisadvies voor geeft en de pers rustig meezwijgt…..bedrog…maar ook hun schuld als mensen door hun eifgne ontwetendheid in de problemen komen…een plicht verzaakt..
  De enige veilgiheid die de overheid kan geven is het niet binnen laten van dit soort lui en de zooi die er is eruit zetten. En dat is het. De enige zekerheid die de burger kan hebben om lijf en gezin te beschermen is verboden, op straffe van een stempel van criminel en alles afgenomen zien worden…wat voor een autochtoon een straf is is voor een allachtoon een verplichte centerparcs met facilitetien en de kans tot het ontmoeten van nieuwe collega smeerlappen…en mogelijke slachtoffers…namelijk hen die zichzelf en famillie probeerden te beschermen en daarvoor straf kregen…..en dat noemen ze recht !

  Het is alsof men opzettelijk een stel vossen in een mega legbatterij heeft losgelaten, en ze heeft geleerd hoe hokjes open te maken…en u bent de kip…

  We gaan deze zomer extreem geweld meemaken tegen ouderen, vrouwen, kinderen en ook volwassen mannen, natuurlijk alijd in groepsverband…
  We zullen het sporadisch horen wantals de politie zwijgt is er geen berichtgeving, enkel een gecensureerde publieke media, en die ligt eerder stil qua berichtgeving dan scheet lang is.

  Het heeft alles met Islam te maken, tot in de wortels van het kwaad. Islam predikt terreur tegen iedere andere gedachte dan hun dogma. Ontmenselijking is ook een woord hiervoor…
  Alles waar Islam voor staat is waar onze grondwet juist tegen bedoeld is, en nog laat de macht Islam onder de vlag van democratie en vrijjheid de boel van binnen uitrotten.

  Onze leiders zijn corrupt.; Iedere VVDer is een collaborateur en veroorzaakt met zijn of haar lidmaatschap van deze kruipende partij de dood van landgenoten.

  Hetzelfde geld voor alle partijen die regeringen toestaan die het eigen volk moord en doodslag brengen. zoalng er mensen lid zijn van dit soort partijen geven ze net als het vierjaarlijkse stemmen een legitimaite aan het doorgaan van leugen en bedrog.

  En die soort lieden zijn de eerste linie van onze vijand, ze wonen misschien slechts een straat verder….

  Een valse hond is gewmaakt door een valse meester…

  Duchesne

  Liked by 1 persoon

 5. paulzwueste // mei 18, 2018 om 16:32 //

  Kennen we inmiddels ook de nationaliteit van de man?
  Als ze elkaar uitroeien heb ik vanzelfsprekend geen enkel bezwaar.
  Blijft de luchtvervuiling, maar daar kunnen we nog inkomen omdat ze daar elke dag mee bezig zijn.

  Liked by 1 persoon

 6. donkere wolken pakken zich samen…
  totale oorlog staat voor de deur…

  pappen en nathouden…

  zie t als een vulkaan… eerst beeft tie …en dan groeit tie… en dan komt het tot een uitbarsting…

  ik ben bang dat we te laat zijn..

  maar de enige optie nu is de-islamiseren.

  dubbele nationaliteit afschaffen.

  en terug naar eigen geboortegrond sturen.

  er is geen andere optie…

  het is dit of onderwerpen aan de islam…
  dit land is in 1 generatie wegfegeven… door die kanke rutte en merkel. dat je t even weet…

  en iedereen die op de gevestigde partijen heeft gestemd is SCHULDIG aan het verloochenen van je eigen identiteit….en je vaderland…

  je bent deel van een colonne die jou als dank straks ook je strot doorsnijd…

  dat je t ff weet…

  landverrader…

  Like

 7. roegbere // mei 19, 2018 om 09:08 //

  Met mogelijk Marokaans accent….

  Like

 8. Johan P // mei 19, 2018 om 17:32 //

  https://www.ad.nl/binnenland/boni-kreeg-stenen-tegen-haar-voorruit-gegooid-enorm-veel-geluk-gehad~a8792724/

  Stenen naar een auto gooien. Laatste alinea: 4-6 lichtgetintte jongens. Jaja, ik voel me weer eens cultureel verrijkt hoor.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s