Nieuw

Pegida mag varken braden naast moskee

Burgemeester Aboutaleb heeft binnen de richtlijnen van Openbare Manifestaties geen ruimte om Pegida te verbieden om tijdens de ramadan een varken te braden in de buurt van een moskee op Zuid.

DENK wilde het initiatief van Pegida verbieden of verplaatsen naar de Maasvlakte met de daarbij uitgesproken hoop dat het bij opkomende vloed met een sisser zou aflopen.

Co Engbers van de Partij van de Arbeid vond dat moslims in ”het diepste van hun dierbaarheid getroffen waren” door de aankondiging van de BBQ. Het leek er zelfs op alsof het huilen hem nader stond dan het lachen.

Dagblad 010 >>

Alle partijen in de raad vonden het walgelijk, terwijl islam walgelijk is, en de PVV zweeg lafjes.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.197 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10114 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

21 Comments on Pegida mag varken braden naast moskee

 1. Laf inderdaad, dat de PVV ze smoel dicht hield.
  Maar er echt van opkijken doe ik niet meer.
  Je hebt er eigenlijk geen kloten aan.

  Liked by 1 persoon

 2. Fransdo // mei 17, 2018 om 20:25 //

  Wat moet de PVV zeggen dan? Wij hebben het altijd al gezegd dat het zo zou gaan? Of werd de vraag gesteld buiten de Raadskamer? Tja, dan zou ik ook niets zeggen gelet op de huidige stand van de jurisprudentie.

  En hoezo walgelijk? Wij Nederlanders zijn gek op varkens, we houden ze, eten ze en gebruiken ze voor onze medische experimenten.

  Weet je wat walgelijk is? Hier zogenaamd als vluchteling komen en dan van die wanstaltige moskeeën neer zetten. Weet je wat walgelijk is? Zwarte Piet proberen te verbannen terwijl je hier niet eens geboren bent. Weet je wat walgelijk is? Proberen de straatnamen van onze zeehelden te verbannen? Weet je wat walgelijk is? Als gevluchte Syriër een vrouw uit Breda vermoorden? Weet je wat walgelijk is? Geert Wilders vervolgens voor zijn politieke mening en de rest van de politiek correcten niet. Zoals Aboutaleb zelf die immers ‘geen, geen, geen’ Ajaxsupporters wil binnen laten bij de thuiswedstrijden van Feyenoord tegen Ajax. Weet je wat walgelijk is? Hard roepen dat de straatnamen van onze zeehelden niet meer kunnen en vervolgens wel de Gouden Koets voor tonnen verbouwen van ons belastinggeld.

  DAT IS PAS WALGELIJK!!!!!!

  En PEGIDA: GA ZO DOOR MENSEN!!!!!

  Liked by 2 people

 3. Fransdo, wat bedoel je hier mee.
  “Tja, dan zou ik ook niets zeggen gelet op de huidige stand van de jurisprudentie. ”
  Zwijgen uit angst dus?

  Like

 4. Mensen hebben op de PVV gestemd voor een tegen geluid.
  Niet om je smoel te houden als de stemmen binnen zijn.
  Hiermee gaan ze zeker geen nieuwe kiezers of vrienden mee maken.
  Ik schaam me kapot voor die lafaards daar in Rotterdam.

  Maar ik zei het al eerder, Geert wilders is een merk, de PVV de fabriek.
  Ze zijn helemaal nooit van plan geweest om iets te bereiken.
  Anders krijgen ze ruzie met hun baas, de VVD.

  Like

 5. En nu alle omliggende straten varkens aanschaffen boven het spit hangen en een groot buurtfeest houden met de wind in de goede richting.

  Like

 6. Don, je kan er ook gaan bij staan met je BBQ en je speklapjes om pegida te steunen i.p.v. laf in je eigen tuin je steun betuigen.

  Like

 7. Fransdo // mei 17, 2018 om 21:45 //

  @Bert Nou, wat denk je zelf wat ik hiermee bedoel?
  De vrije meningsuiting in Nederland is vermoord en bepaalde dingen kun je alleen en inderdaad nog maar zeggen in(!) een parlement. Of dat nu de Gemeenteraad is of de Tweede Kamer. Zo ver zijn we dus al gezonken in Nederland. Buiten het parlement ben je vogelvrij, niet als je politiek correcte meningen loopt te verkondigen maar natuurlijk wel als je meningen verkondigt die daar haaks op staan. Als jij ergens met een spandoek gaat staan met daarop de tekst ‘Vluchtelingen welkom’ dan zal niemand jou een strobreed in de weg leggen. Wel loop je natuurlijk een kleine kans dat mensen je voorbij lopen terwijl ze onderwijl met hun middelvinger naar hun voorhoofd wijzen. Maar ga nou eens in het Centrum van Rotterdam gewoon ergens staan zonder spandoek maar zet een varkensmuts op. In het beste geval word je gearresteerd als je het althans tot die tijd overleeft.
  De rest van je gebral laat ik maar even voor je eigen rekening zoals dat de mensen hebben gestemd voor een tegengeluid en niet om je smoel te houden. De kunst van politiek is ook om de juiste plaats en tijd te bepalen om dat tegengeluid te laten horen.
  Inderdaad, de PVV is de fabriek en die maakt kunstwerken in bijvoorbeeld de persoon van Geert Wilders. En wat een gelul zeg dat de PVV nooit van plan is om iets te bereiken. Voetbal jij? Zo ja, ga je dan het veld in om te verliezen? Zo ja, waarom voetbal je dan nog?
  Ik heb ook gevoetbald, ik ging het veld in om te winnen maar hield er rekening mee dat ik ook kon verliezen en dat is wat anders. En zolang ik niet win kan ik ook geen aanspraak maken op de supercup.

  Liked by 1 persoon

 8. Mensen zijn niet in een gemeenteraad gekozen om hun smoel te houden ergens over.
  Hef het dan maar meteen op en ga lekker naar huis met ze alle.
  En zeker van de PVV zou je een mening kunnen verwachten over mossels.
  Als je mee doet om te winnen, dan zal je de strijd moeten aangaan.
  En niet je smoel houden uit angst.

  Like

 9. Vind het wel verstandig van de PVV je geeft de vijand niet nog meer munitie onnodig want de meeste schapen zien het als pure provocatie ipv een gegrond protest .
  Het zou voor de PVV alleen maar tegen werken en ik denk dat ze wel wat beters te doen hebben .

  Liked by 1 persoon

 10. Merel // mei 17, 2018 om 23:10 //

  Sinds wanneer is BBQen walgelijk? Het is ONS land!

  Like

 11. Fransdo // mei 18, 2018 om 00:01 //

  Precies Merel en dat is exact wat jij en ik wel begrijpen maar BertG dus nog steeds niet. Die denkt dat bekende PVV’ers nog steeds ongestraft hun mond kunnen open doen op elke plaats waar het hen goed uitkomt. Met name snapt BertG het verschil nog steeds niet tussen een protest van bijvoorbeeld Groen Links of een protest van de PVV aangezien beiden in dit land anders worden behandeld door een justitie die niet alleen aan Klassenjustitie doet maar daarmee ook zelf discrimineren en daarom zelf ook eens voor het hekje zouden moeten komen te staan.

  En denk je dat Geert Wilders nu zin heeft in die onzin door zijn zaak uit te vechten voor een Gerechtshof die meteen al in de eerste uren liet blijken hoe partijdig en politiek correct ze eigenlijk zijn?

  Kom op hee!!!

  Like

 12. Mij is het duidelijk, gezien enkele reacties hierboven.
  Jullie hebben de moed opgegeven om ooit nog te kunnen winnen.
  Dus laten we maar rekening houden met de toon van het debat dan.
  Dat Nederland uit hoofdzakelijk schijtbakken en lafaards bestaat, was mij wel bekend.
  Maar dat het zo erg is………………………………….
  Zelfs het geluid is al verstomd om rekening te houden met hoe andere zouden kunnen denken of kunnen reageren eventueel.
  Daar sta je dan als Pegida met je actie, waar we het dan maar liever niet over willen hebben, maar ze op papier alle sterkte en succes wensen.
  Daar hebben ze wat aan…………………………….
  Zo erg is dus gesteld met Nederland anno 2018.

  Like

 13. Fransdo // mei 18, 2018 om 09:32 //

  Ach @BertG. Het is juist tegenovergesteld. Ik kan niet praten voor en namens Pegida omdat ik daar geen lid van ben maar zowel de PVV als FVD als Pegida proberen zaken te veranderen langs democratische weg en dus zonder geweld en door middel van ludieke acties zoals varkensmutsjes en films zoals Fitna en het braden van varkens. Dit in tegenstelling tot enkele (ex)leden van (de voorlopers van) Groen Links die zaken probeerden te veranderen door extreem Linkse en gewelddadige acties.

  Maar ja, ik kan hieronder nog een A4 volschrijven met argumenten, als je het niet WILT begrijpen dan ga je het ook niet begrijpen. Misschien kun je het artikel onder de volgende link eens lezen. Misschien ga je dan wel begrijpen waarom wij ons gedragen zoals wij ons gedragen. Hoewel …….. ik heb en hou mijn twijfels.

  https://www.elsevierweekblad.nl/nederland/achtergrond/2018/03/aivd-extreem-links-gewelddadiger-dan-extreem-rechts-592921/

  Like

 14. Zou iemand voor mij even in de spambak willen kijken.
  Het zou jammer zijn als mijn laatste reactie verdwenen zou zijn.

  Like

 15. Hoezo, “lafjes”??

  Aangenomen dat de PVV het eens is met het gegeven, snap ik niet waarom zij energie zouden moeten verspillen aan enig tegengeluid mbt allerlei niet terzake doende meninkjes van allerlei partijtjes die het zg ‘walgelijk’ vinden.
  ‘Laat ze lekker in hun eigen gierput ronddraaien’, zullen ze bij de PVV gedacht hebben.
  Als je krijgt wat je wilt ga je niet in dialoog met dit soort opponenten.
  Waarom zou je ook.
  De drek die zij spuien is inmiddels algemeen bekend!

  Like

 16. Fransdo // mei 18, 2018 om 17:07 //

  HEAR, HEAR, Axel!!!

  Like

 17. Maar mijn laatste reactie zit nog steeds in de spambak.

  Like

 18. Fransdo // mei 18, 2018 om 17:14 //

  Lekker laten zitten daar.

  Like

 19. Dat klinkt nou weer niet zo vriendelijk.
  Ik zou ook alles graag willen lezen waar jij een mening over heb.
  Ik doe niet aan censuur. Alles moet gelezen kunnen worden.

  Like

 20. Merel // mei 18, 2018 om 22:50 //

  De moslims gaan geheel vrijwillig hongerlijden, en ze kunnen ons niet verbieden te bakken en te braden en te eten wat we maar willen, dat heet vrijheid

  Like

 21. Fransdo // mei 19, 2018 om 14:42 //

  @Merel, je hebt gelijk. Maar hún vrijheid is in dit verziekte land inmiddels belangrijker dan de onze.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s