Nieuw

Nederlander maakt korte metten met gewelddadige Afrikaan

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.052 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9607 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

23 Comments on Nederlander maakt korte metten met gewelddadige Afrikaan

 1. Fransdo // mei 17, 2018 om 19:02 //

  Mijn conclusies:
  Laten we hier en nu meteen vast stellen dat het hier gaat om een verwarde Hollander met een suikertekort. Alleen hoop ik dat politie, justitie en politiek (vooral Groen Links) dat nu ook in één keer snappen want consequent denken is nu juist niet hun voornaamste eigenschap gebleken blijkt ook uit het toevallig vandaag gestarte voortgezette proces tegen de vrije meningsuiting in Nederland.

  Liked by 1 persoon

 2. cassandrasez // mei 17, 2018 om 19:23 //

  Dat flikt het Afrikaantje niet weer, wedden?

  Like

 3. Alice // mei 17, 2018 om 19:48 //

  Had een knietje gegeven, nou ja, een flinke knie dan natuurlijk.

  Like

 4. Marhammed // mei 17, 2018 om 19:53 //

  Waarom staan ze deze kloot niet gewoon groggie?

  Liked by 1 persoon

 5. Fransdo // mei 17, 2018 om 20:03 //

  Omdat Hollanders nog steeds een misplaatst en er door de politiek ingeramd gevoel hebben van: ‘Dit zijn zielige en van huis en haard uit oorlogsgebied verdreven en bijna verzopen oorlogvluchtelingetjes’ in plaats van ‘hier de boel verstierende economische gelukzoekers die alleen uit zijn op een uitkering, zorg- en huurtoeslag, gratis tandzorg en een sociale huurwoning’. Wij hier op Fenixx hebben dat al een tijdje door maar dat geldt helaas nog niet voor elke Nederlander.

  Liked by 1 persoon

 6. En dan zijn er nog van die Nederlanders die er tussen proberen te komen om partijen te scheiden want het is zielig.

  Like

 7. Fransdo // mei 17, 2018 om 21:46 //

  Ja, zoooo zielig!!!

  Like

 8. Wat je er ook van denkt, die man kwam op voor zichzelf en dat had die gozer niet verwacht.
  Dat ie hem niet halfdood heeft geslagen spreekt in zijn voordeel anders kan ie nog voor overmatig geweld een proces aan zijn broek krijgen in het voordeel van die gekleurde racist.
  Dat hij een stok in zijn hand had kon die kerel blijkbaar niet deren ,we hebben meer mensen nodig die deze instelling hebben.
  In ieder geval is respect op zijn plaats….

  Like

 9. Tjah toen was het ineens huilie huilie voor boquito

  Like

 10. Feniks // mei 17, 2018 om 23:17 //

  Burgeraanhouding en na het getoonde geweld van die zwarte man volkomen legitiem.
  Ik moet de man van het OM nog zien die er na het zien van deze beelden iets anders van durft te maken.
  Zwart geweld tegen onschuldigen is discriminatie en dient te worden bestraft met de hoogste straf.

  Liked by 1 persoon

 11. Fransdo // mei 18, 2018 om 00:09 //

  Feniks, het OM heeft al eerder laten blijken dat ze in staat is om van een Belg een ras te maken als het in hun kraam te pas komt. Ik acht ze zelfs in staat om een Waal anders te behandelen dan een Vlaming. Dus ik acht het OM tot alles in staat dus ook dat die blanke die zwarte zo lang heeft staan treiteren en provoceren dat hij geen andere uitweg zag om met zijn stok tot fysieke zelfverdediging over te gaan. Ergo, onderschat de fantasie van het OM niet!!!

  Liked by 1 persoon

 12. danny // mei 18, 2018 om 02:35 //

  Dat doe ik ook met afrikaantjes en marokkaantjes die mij intimideren.

  Dat is het enige wat ze begrijpen.

  Like

 13. danny // mei 18, 2018 om 02:36 //

  @ feniks

  Beelden spreken voor zich.

  En ook veel getuigen.

  Ik had hem overigens knockout geslagen.

  Like

 14. Scrutinizer // mei 18, 2018 om 07:49 //

  @Feniks
  Belg een ras volgens OM?
  Heb je een linkje?

  Like

 15. Scrutinizer // mei 18, 2018 om 07:51 //

  @Scrutinizer
  @Fransdo

  Sorry, vorige post was een reactie op Fransdo

  Like

 16. Fransdo // mei 18, 2018 om 08:48 //

  @Scrutinizer.
  Je ongeloof bij mijn inzending is begrijpelijk.

  Dat het OM in staat is om van een Belg een ras te maken was een ‘bij wijze van spreken’ stelling. Dat hebben ze inderdaad nog niet gedaan maar ligt voor de hand als het zo eens in hun kraam te pas zou komen aangezien ze van een Marokkaan wel een ras hebben weten te maken https://opiniez.com/2016/11/17/marokkanen-zijn-een-ras/asherbenavraham/
  Ik vind dat te absurd voor woorden maar is alleen gedaan om een hen onwelgevallige politicus het zwijgen op te leggen. Dat ze door deze uiterst gekunstelde constructie tegelijkertijd Nederland totaal voor lul hebben gezet in het buitenland, waar men onder de tafel heeft gelegen van het lachen, deert hen niet.

  Het zou Wouter Bos sieren als hij zich eens zou verdiepen wat rassen eigenlijk zijn door bijvoorbeeld dit eens te bekijken https://youtu.be/7mqWYuKvbXY waaruit blijkt dat we allen wereldburger zijn. Dat er groepen mensen zijn die daarbij bepaalde uiterlijke kenmerken hebben ontwikkeld omdat ze al honderden jaren op dezelfde plaats wonen en nimmer anderen hebben toegelaten moge zo zijn maar verandert daar niets aan. In die landen is meer dan 90% moslim en daar zijn redenen voor. Maar oh wee als wij het zelfde nastreven dan is de beer los.

  Like

 17. Scrutinizer // mei 18, 2018 om 17:38 //

  @Fransdo
  Jammer. Ik dacht dat mijn status van Ubermensch eindelijk juridisch erkend was, bleek het maar om een “bij wijze van spreken te gaan”… 😉

  Alhoewel… dat zou dan slechts juridisch zijn. Ik heb nl. een Belgisch paspoort maar verder identificeer ik me als goede Vlaming niet met de bezetter. Ik bedoel: een Koerd is tenslotte ook niet fier op zijn Turks paspoort, toch?

  Like

 18. Fransdo // mei 18, 2018 om 18:18 //

  Scrutinizer, ik weet niet of ik je nou helemaal goed begrijp. Misschien hoeft dat ook niet omdat dat kennelijk een Belgisch dingetje is. Maar goed, we zijn het er beiden wel over eens dat het te gek voor woorden is dat je bepaalde problemen met een bevolkingsgroep niet mag benoemen omdat ze allemaal op elkaar lijken en daarom kennelijk een ras vormen.

  Eigenlijk is het nog op een andere manier bijzonder lachwekkend. Ik bedoel, wij hoeven Justitie hier niet voor lul te zetten omdat ze heel goed in staat zijn om dat zelf te doen. Uiteindelijk zal de zaak wel bij de Hoge Raad komen en dan maar eens kijken hoe houdbaar het standpunt is. Overigens discrimineren moslims zelf ook. Als je wel koeien eet maar geen varkens dan discrimineer je het varken.

  Like

 19. Fransdo // mei 18, 2018 om 18:51 //

  En wéér hebben het OM en de gehele de Rechterlijke Macht zich zelf en daarmee heel Nederland voor lul gezet.

  https://www.hln.be/nieuws/buitenland/nieuwe-rechters-moeten-oordelen-over-minder-marokkanen-uitspraak-van-geert-wilders~a54b20a9/

  I offer the whole world our apologies for our legal blunders and the people who commits them in Holland.

  Like

 20. an dernot // mei 18, 2018 om 21:35 //

  ja mooi maar wat mij wat stoort. Mannen moesten het weer oplossen. ik hoor daar wel een vrouw commentaar geven als een reporster van een worstelwedstrijd maar zelf ingrijpen of handje helpen zie ik geen vrouw…

  Like

 21. Kijk dan wat een klein kereltje het is. Die andere vent is ruim een kop groter.
  Net zo’n klein keffertje die een Deense dog gaat staan uitdagen.
  Echt slim kan ik dat toch niet noemen, dan kan je toch zien hoe achterlijk ze zijn.
  Waarschijnlijk was ie even vergeten in alle drukte, dat ie er in ze eentje voor stond i.p.v. met al ze andere laffe vriendjes om zich heen.
  Want dan durven ze wel, met ze alle tegen 1.

  Like

 22. Ik verwacht 10 minuten na verhoor weer losgelaten , de blanke man zit nog uren formulieren in te vullen , en zal wel beticht worden van het bekende racisme

  Like

 23. Fransdo // mei 19, 2018 om 13:48 //

  Natuurlijk want zo zit de wereld tegenwoordig in elkaar. Als jij als blanke een getint iemand in elkaar slaat dan is het racisme. Gebeurt het andersom dan is de dader een verward iemand met een bloedsuikertekort.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s