Nieuw

Hondsbrutale familie Malek F. overweegt nu óók tuchtklacht, Parnassia wil snel praten

De familie van Malek F., de man die in Den Haag op 5 mei zomaar drie mensen neerstak, overweegt ook een medische tuchtklacht in te dienen tegen ggz-instelling Parnassia.

‘Zomaar’. Hij had ‘zomaar’ een mohammedaanse jurk aan, hij had ‘zomaar’ een mohammedaanse baard, hij riep ‘zomaar’ allahu hakbar. ‘Zomaar’.

‘Zomaar’ last van Sudden Jihad. ‘Zomaar’.

De familie van Malek F. (31) verwijt Parnassia niet tijdig en adequaat met hun hulpvragen te zijn omgegaan. Malek werd ‘pas’ opgenomen door Parnassia toen hij begin februari zijn huisraad op straat gooide.

Woordvoerster Marjolein Timmer van Parnassia houdt vol dat Malek ‘is behandeld voor datgene waarvoor hij binnenkwam’. Om privacyredenen kan ze niet zeggen waar Malek aan lijdt. AD >>

Donder op uit dit land, en ga terug naar Syrië !

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.047 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9555 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

6 Comments on Hondsbrutale familie Malek F. overweegt nu óók tuchtklacht, Parnassia wil snel praten

 1. Claudia M. // mei 17, 2018 om 18:07 //

  Wie is de advocaat die dit behandeld? Dan heb ik ook nog een gevalletje van 4,5 jaar boven een schizofreen te hebben moeten wonen, waar ook niemand iets aan deed, want niet gek genoeg! Geen gevaar voor zichzelf en niet voor de omgeving. Dat wijf heeft mijn leven 4,5 jaar lang tot een hel gemaakt! Leg dat de familie maar gauw uit!

  Like

 2. De familie heeft natuurlijk een beetje gelijk.
  Ze hadden die moslimgek meteen moeten elimineren.

  Like

 3. Het gevaar is al zover door alle systemen doorgedrongen dat voor elk protest en weerwoord er advocaten de zaak aanhangig maken en de boel ook nog eens opblazen door nieuwe processen om maar die bescherming en zieligheid aan te tonen, dat je er niets tegen mag beginnen. Rechten van de mens is ver over de limiet heen gegaan waardoor er niets overblijft van een normale procedure of rechtsgang of zelfs aanklacht als terroristische aanslag.

  Like

 4. templars2017 // mei 17, 2018 om 22:10 //

  Te gek voor woorden…………..

  Like

 5. Feniks // mei 17, 2018 om 22:58 //

  Hoe komen die mensen aan een advocaat, hoe en waarvan betalen ze die?
  Ik heb dan ook recht op zo’n advocaat om mensen die mij in mijn bestaan bedreigen te vervolgen.

  Liked by 1 persoon

 6. Tijl Uylenspiegel // mei 18, 2018 om 00:50 //

  Nou dat is niet zo gek hoor Feniks, die melden zich vanzelf. Die Syriërs zijn echt niet zelfstandig op het idee van een schadevergoeding gekomen.
  Daar is gewoon een advocaat heengegaan en heeft ze verteld dat hij ‘gratis’ werkt maar bij een eventuele toekenning van een schadebedrag krijgt hij een X aantal procent daarvan.
  Ze zouden hun moeder nog verkopen.

  Liked by 1 persoon

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s