Nieuw

Het Algemeen Dagblad liegt opzichtig over de ramadan

De dhimmie-krant heeft een ramadan-quiz. Hier kun je hem invullen.

Als je niet bij mij wilt spieken, moet je nu niet hieronder kijken, maar eerst naar het AD gaan.

Dit waren mijn antwoorden/uitslagen.

Mijn antwoord dat ramadan ongezond is, werd fout gerekend met de volgende argumentatie.

Het AD moet maar even mijn verbetering van het broddelwerkje van Afshin Ellian lezen waarom ramadan een aanslag op de lichamelijke en geestelijke gezondheid van de hele mensheid is.

Ook mijn antwoord dat er tijdens ramadan meer ongeregeldheden plaatsvinden werd niet goed gerekend:

“Bovendien is het juist de bedoeling je te gedragen tijdens de ramadan”. Als het niet om te janken was, zou je in lachen uitbarsten. Sprookjes van de imam. En islam betekent zeker ook vrede ?

Het is helemaal zonder enige aanleiding dat er woorden als ‘ramadan-rellen’, ‘ramadan-overlast’ en ‘ramadan-jihad’ bedacht worden zeker ?

In 2012 gaf de PVV al een ‘Zwartboek Ramadan’ uit, waar uit blijkt dat de politie wel degelijk extra manschappen in moet zetten (hier).

Elk jaar weer doen we bijna dagelijks verslag van ‘ramadan-incidenten’ in de meest gewelddadige mohammedaanse maand van de maankalender, van een toename van autobranden tot steniging van bussen en een verhoogde overlast in het algemeen. En elk jaar is het weer een wereldwijde wedstrijd om het aanslagenrecord van voorgaande jaren te verbreken.

Het is niet voor niks dat ramadan de meest gewelddadige maand is, het is tijdens ramadan dat islam het meeste gebied veroverde, de oorlogen ten tijde van ramadan, wat dus niet een ‘vredige’ maand is, noemen we ‘ramadan-oorlogen’; Ramadan: “A Month of Great Conquests”

Ramadan is de dodelijkste maand voor de ongelovigen

Het zou een belediging voor de Pantoffeldiertjes zijn als ik het Algemeen dagblad en de politie uit zou maken voor laffe Pantoffeldiertjes.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.000 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (8998 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

5 Comments on Het Algemeen Dagblad liegt opzichtig over de ramadan

 1. Elisabeth // mei 17, 2018 om 16:46 //

  Die heb ik gisteren ook gedaan met exact dezelfde uitslag en de z.g. fouten.

  Liked by 1 persoon

 2. De Geestelijke Gezondheidszorg (GGZ) meent zich te moeten mengen in de geloofsbelevenis van moslims. Zwaaiend met het vingertje houden de doktoren en psychologen van het instituut moslims voor dat ze toch écht wel moeten vasten als dat kan. Doen ze dat niet, dan moeten ze zelfs die dag inhalen. Zeg: is de GGZ een onderverdieping van Diyanet, of zijn ze daar daadwerkelijk om mentale gezondheidsproblemen op te lossen?

  http://www.dagelijksestandaard.nl/2018/05/bezopen-ggz-geeft-religieus-advies-over-de-ramadan-als-je-een-dag-vasten-mist-moet-je-die-later-inhalen/

  Liked by 1 persoon

 3. Alice // mei 17, 2018 om 17:30 //

  laat iedereen het zelfde invullen. Misschien valt dan het kwartje? Misschien wordt er dan iemand wakker op de redactie? Ik heb bewust niet op het artikel geklikt. Ben bang dat mijn laptop mij gaat straffen als ik op dergelijke items klik ;).

  Liked by 1 persoon

 4. “Ongelukkige foutjes” volgens het shit ad, god hoe lang zal dit soort kranten nog hun vuile collaboratie met de pislam ratten volhouden…..

  Liked by 1 persoon

 5. jackvanderveen // mei 19, 2018 om 12:00 //

  Die hele quiz klopt van geen kanten.
  Men gaat er vanuit dat iedereen vast bij studenten.
  Men praat hier niet over internationaal Ramadan qua feestdagen, wel weer qua berekening aanvang.
  Mensen die überhaupt medicijnen slikken zijn sowieso buitengesloten van de Ramadan. Dus wijze van innemen overdag van medicijnen is niet relevant. Ook mag men zelfs geen medicijnen nuttigen overdag, nog speeksel slikken etc etc.
  Kortom een quiz met kwaliteitslabel NUL.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s