Nieuw

Breda: Syriër slacht vrouw op straat – Politie: niks met afkomst te maken, heus, echt waar niet – nooit van eerwraak gehoord

De elite importeert barbaren

Foto: Ter illustratie. Bron: Freeimages / Auteur: Flavio Takemoto

De steekpartij vond woensdagavond rond half zeven plaats vlak voor een flat aan de Klaverweide in de Bredase wijk Doornbos-Linie. Volgens een ooggetuige stak de man zijn slachtoffer ‘een keer of twintig’. “Zelfs toen zij op de grond lag, bleef hij haar steken. Op een gegeven moment legde hij de jas van de vrouw over haar heen.”

Volgens een politiewoordvoerder is er geen relatie tussen de achtergrond van de man en de steekpartij, maar moet de aanleiding gezocht worden in de relationele sfeer. “Voor zover wij een en ander hebben kunnen herleiden hadden zij een relatie.

BN de Stem >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.045 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9579 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

8 Comments on Breda: Syriër slacht vrouw op straat – Politie: niks met afkomst te maken, heus, echt waar niet – nooit van eerwraak gehoord

 1. Het wordt met de dag leuker in nederland, dankzij de invasie van de primitieve moslim untermensch, hoe lang zullen wij nog “normaal” kunnen leven in europa?

  Like

 2. templars2017 // mei 17, 2018 om 21:58 //

  Het is heel simpel ,al de ingrediënten zitten in een pot ,het vuur brandt, de pot kookt ,komt de vraag ,wanneer kookt de pot over?

  Like

 3. Feniks // mei 17, 2018 om 23:20 //

  Islsm ix moord blijkt nu maar weer.
  Mooier kunnen we het niet maken.
  Hopeljk wel minder.

  Like

 4. christ Kanters // mei 17, 2018 om 23:46 //

  Leuker kunnen we het niet maken , met dank aan onze regering , wanneer is het genoeg ?????

  Like

 5. danny // mei 18, 2018 om 02:30 //

  Was een verwarde man.

  Like

 6. shiva // mei 18, 2018 om 09:06 //

  De EU de grote verliezer van de toekomst, staan met hun handen in hun zakken te kijken hoe gelukszoekers / profieteurs op zoek naar gratis geld , over de hekken klimmen in zuid spanje en zich hier vestigen en NOOIT meer weg gaan en NOOIT gaan werken , en hun HELE LEVEN met een uitkering de verzorgingsstaat omver trekken op kosten van de werkende belasting betalende oer Nederlanders. En Rutte verhoogd gewoon de BTW van 6 naar 9% en maakt alles duurder om de gaten te dichtten, wat een malloten circus

  Like

 7. Wat moeten wij toch met al dat getraumatiseerde tuig. Nederlanders moeten zich maar bewapenen en als het zover is ingrijpen.

  Like

 8. En we gaan fijn verder met de doofpot…deksel erop en klaar is kees!!!😡😡😡

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s