Nieuw

Video: “Allah akbar! We zijn gekomen om de Joden te vermoorden “

Er is een video gepubliceerd waarin Arabieren uit Gaza de grens met Israël hebben overschreden. Ze scanderen “Allah akbar” en “dood de Joden” terwijl ze met machete zwaaien.

Onlangs mobiliseerde de terroristische organisatie Hamas zijn bevolking om de grens tussen Israël en de Gazastrook te overschrijden. Ze vervoeren mensen naar het grensgebied en hebben ook peuters gestuurd om deel te nemen aan het geweld.

Gisteren verscheen een video waarin je verschillende Arabieren kunt zien die de grens tussen Israël en Gaza overschrijden, terwijl ze in het Arabisch “God is groot” roepen en praten over “de Joden slachten” terwijl ze met een machete zwaaien.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.010 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6941 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

6 Comments on Video: “Allah akbar! We zijn gekomen om de Joden te vermoorden “

 1. Veel verwarde mannen zie ik blèren en met wapens zwaaien.
  Was ff bang, dat het over NL ging.

  Like

 2. Dus die nozems hebben een gat in de grens gevonden, met het gedacht Joden te vermoorden.
  Messen zwaaiend ,hun strijdkreet roepend , hoelang zouden ze in Israël zijn geweest? hoe is dit afgelopen? zijn ze kunnen terug naar huis lopen ?of hebben ze een permanent verblijf gekregen in de Israëlische bodem?
  Is dit wel echt en zijn ze niet iets aan het wijs maken?
  Meer vragen dan antwoorden………

  Like

 3. DieGastenZijnGek // mei 17, 2018 om 22:19 //

  Volgens NPO (en eerder ook NOS) “Hiermee loopt het dodental sinds het begin van de wekenlange Palestijnse protesten op tot 104. Een van de dodelijke slachtoffers was een baby van acht maanden, die omkwam door het inademen van traangas.”
  Welke idioot neemt een 8 jarige baby mee naar zo een “demonstratie”?

  Like

 4. DieGastenZijnGek // mei 17, 2018 om 22:20 //

  *8 maanden oude baby bedoelde ik natuurlijk 😐

  Like

 5. Israel heeft er van de week 104 doodgeschoten, en nou weer janken bij de islamitische U.N. hoe slecht Israël wel is.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s